Εθελοντική αιμοληψία στην Πρέβεζα από το Δίκτυο Εθελοντών Αιμοδοτών Ηπείρου

Το Δίκτυο Εθελοντών Αιμοδοτών Ηπείρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Ξενοδοχείο Ποσειδών διοργανώνουν εθελοντική αιμοληψία την Τετάρτη 17 Αυγούστου από τις 10 π.μ μέχρι τη 1 μ.μ.. Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Ποσειδών στην Καστροσυκιά Πρεβέζης από την κινητή μονάδα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων.

 

Το e-Δίκτυο Εθελοντών Αιμοδοτών Ηπείρου (e-ΔΕΑΗ) δημιουργήθηκε το 2014 από την κ. Γιώτη Αντιγόνη, υπάλληλο του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων “Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ” και από μια ομάδα ευαισθητοποιημένων ατόμων, βλέποντας από κοντά το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας σε αίμα.

 

Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής. Σήμερα αφορά κάποιον άλλον, αύριο ίσως αφορά κάποιον δικό μας. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα ,να γίνει η χώρα μας αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κ. Αντιγόνη Γιώτη 6938330785.

poseidonsfiasaaimodosia

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23670 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.