Επισκέψεις Χρ.Γκοκα σε δημόσιες υπηρεσίες, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς του Ν.Άρτας

 

Επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες, παραγωγικούς φορείς  αλλά και φορείς  της κοινωνικής μέριμνας του Ν. Άρτας είχε τις τελευταίες μέρες ο Χρήστος Γκόκας, Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη στην Άρτα.

Τις τελευταίες μέρες μεταξύ των άλλων, πραγματοποίησε επισκέψεις στο ΚΑΠΗ και τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό, ενώ συνάντηση είχε στο γραφείο του με την Ένωση Αποστράτων.

Ο Χρήστος Γκόκας κατά τη συνάντησή του με τους παραγωγικούς φορείς δήλωσε και δεσμεύτηκε να συμβάλλει με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσο σε υποδομές και δράσεις που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, τους αγρότες και τους Κτηνοτρόφους, δράσεις που κάποιες ήδη έχουν δρομολογηθεί, αλλά και αυτές που πρέπει να προχωρήσουν.

Επίσης, κατά την επίσκεψή του στο ΚΑΠΗ του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αρταίων συνομίλησε για αρκετή ώρα και άκουσε προσεχτικά τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας και τα ζητήματα που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των ευπαθών ομάδων, δήλωσε την στήριξή του στα ζητήματα αυτά και αναφέρθηκε σε πρωτοβουλίες που υπήρξαν στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο από την κοινοβουλευτική  ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ, όπως η εξασφάλιση  της συνέχισης του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» .

Στη συνάντησή του με την Ένωση Αποστράτων Στρατού του Ν. Άρτας συζήτησε τα ζητήματα που τους απασχολούν,  ενώ διευκρίνισε ότι σκοπός είναι η αποκατάσταση των αδικιών σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23897 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.