Επίσκεψή της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Σύλλογο ΑΜΕΑ Πρέβεζας η «ΕΛΠΙΔΑ»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Σταύρος Αμάραντος, υποψήφιοι στο Δήμο Πρέβεζας πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη επίσκεψη τους στο σύλλογο ΑΜΕΑ Πρέβεζας η «ΕΛΠΙΔΑ».

Οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, ως αποτέλεσμα και της σταθερής παρουσίας στο χώρο όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και λόγω του ότι τα ζητήματα των ΑμΕΑ είναι στο επίκεντρο της δράσης του λαϊκού κινήματος, των ταξικών σωματείων, μέλη των οποίων απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Οι εκπρόσωποι της «Λαϊκή Συσπείρωσης» τόνισαν ακόμα πως πρέπει να γίνει αγώνας ενάντια στις περικοπές με δωρεάν θεραπείες για όλους, όπως η επιστήμη επιτάσσει, με 100% κάλυψη από τον κρατικό προϋπολογισμό. Ακόμα πως πρέπει να υπάρχουν δημόσιες δομές, υψηλής ποιότητας με δωρεάν υπηρεσίες πρώιμης διάγνωσης και έγκαιρης παρέμβασης, Ειδικής Αγωγής και αποκατάστασης με βάση τις ανάγκες.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2043 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.