Επίσκεψη Θ. Καββαδά σε νοσοκομείο, δημόσιες υπηρεσίες και φορείς

Επισκέψεις στο Νοσοκομείο, σε δημόσιες υπηρεσίες και φορείς πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ Θανάσης Καββαδάς.

Ο κ. Καββαδάς επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Λευκάδας όπου συνομίλησε με το Διοικητή και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό. Η συζήτηση με τον Διοικητή κ. Γιάννη Γρηγορόπουλο επικεντρώθηκε στα προβλήματα παρεχόμενης  περίθαλψης που υπάρχουν, λόγω της έλλειψης ειδικοτήτων μόνιμου ιατρικού προσωπικού που προέκυψαν από την αθρόα αποχώρηση συνταξιοδοτήσεων-αποχωρήσεων. Παρά τις συνεχείς προκηρύξεις για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού δυστυχώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον για όλες τις ειδικότητες. Σύμφωνα με το κ. Γρηγορόπουλο στις αρχές του 2015 θα υπάρξει νέα προκήρυξη μόνιμων θέσεων για πρόσληψη ιατρικού προσωπικού.

Κατά τα λοιπά, οι εργασίες κατασκευής του Νέου Νοσοκομείου εξελίσσονται ικανοποιητικά, εντός των χρονοδιαγραμμάτων και εάν συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό, οι κτηριακές εγκαταστάσεις, εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμες στις αρχές του 2016.

Από τη μεριά του ιατρικού προσωπικού, ο κ. Καββαδάς άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την κάλυψη των υπερωριών λόγω έλλειψης προσωπικού και ζήτησαν, εάν εκλεχθεί βουλευτής, να μεριμνήσει για την επαρκή στελέχωση του Νοσοκομείου.

 Ο υποψήφιος Βουλευτής δεσμεύτηκε τόσο στην Διοίκηση όσο και στο προσωπικό πως από τη μεριά του θα κάνει ό,τι μπορεί για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. «Η συνεχή και αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Λευκάδας, είναι βασική προτεραιότητά μου. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, σε περίπτωση που εκλεγώ βουλευτής και όχι μόνο, για να τη πρόσληψη μόνιμων γιατρών».

Στη συνέχεια ο κ. Καββαδάς επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο όπου συνομίλησε με την υπεύθυνη κ. Μικρώνη Κωνσταντίνα, ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο της και σύντομα να φτάσουμε στο σημείο που οι συνάνθρωποί μας να μην χρειάζονται βοήθεια από τις δομές αυτές.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε την εφορία Λευκάδας και συνομίλησε με τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας. 

P1220259

P1220265

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22984 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.