Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στη πλατεία «ΑΜΙΣΟΣ» της Ν.Σαμψούντας

Φωτο MagicFocus

Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στο μνημείο των «Αλησμόνητων Πατρίδων» στη πλατεία «ΑΜΙΣΟΣ» της Ν.Σαμψούντας, στην Πρέβεζα, με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ν.Σαμψούντας «Η ΑΜΙΣΟΣ» ενώ στην εκδήλωση, παραβρέθηκε μικρή αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Συλλόγου καθώς και ελάχιστοι επίσημοι, λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Φωτο MagicFocus

Στεφάνια κατέθεσαν, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φουντούκογλου Βασίλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αεροπορίας Σμήναρος Ε.Α. Κεραμιδόγλου Θανάσης, η Χαϊτίδου Στέλλα εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, η Ασπασία Πεπόνη από το Νηπιαγωγείο Ν.Σαμψούντας, η Γυμνοπούλου Σοφία από τον Σύλλογο «Αμισός», ο Κούτσογλου Γιώργος από τον Σύλλογο Αιμοδοτών.

Φωτο MagicFocus

Στίχους απήγγειλε ο καθηγητής Ηλιόπουλος Αναστάσιος τον οποίο συνόδευσε με την λύρα του Χαϊτίδης Γεώργιος.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3098 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.