“Επέμβαση” του Στρατού στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη για τον καθαρισμό των Δημοτικών και Αγροτικών δρόμων

Σήμερα παρουσιάστηκαν στα σημεία εργασίας των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου και αρχίζουν για τρεις εβδομάδες τον καθαρισμό Δημοτικών και αγροτικών δρόμων.

Η ανακοίνωση του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη:

“Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου μας μηχανήματα του Στρατού θα εργαστούν για τρεις εβδομάδες σε καθαρισμό των Δημοτικών και Αγροτικών δρόμων του Δήμου μας !

Είναι γνωστό ότι ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη παρουσιάζει πρόβλημα στελέχωσης εργατικού, διοικητικού , τεχνικού προσωπικού αλλά κυρίως το μεγάλο του πρόβλημα υπάρχει στην έλλειψη χειριστών και χωματουργικών μηχανημάτων μιας και τα υπάρχοντα μηχανήματα είναι ένα βήμα πριν την απόσυρση!

stratosmomakaraiskaki (2)

Θυμίζουμε ότι ολοκληρώθηκε η μελέτη αγοράς ενός χωματουργικού μηχανήματος και ότι πολύ σύντομα ο ορεινός Δήμος θα διαθέτει ένα καινούργιο μηχάνημα!

Η προσπάθεια συνεχίζεται, τα προβλήματα πάρα πολλά, τα λάθη και αυτά αρκετά. Ζητάμε την κατανόηση των δημοτών μιας και οι καταστάσεις συσσωρευμένων προβλημάτων ειναι πρωτόγνωρες και τα οικονομικά του Δήμου πιεσμένα και όπως εξηγήσαμε το εργατικό δυναμικό ελάχιστο ( 2 εργάτες 8μηνης εργασίας διαθέτει ο Δήμος μας ) όταν τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν διψήφιος αριθμός εργατών 27μηνης διάρκειας και διψήφιος αριθμός εργατών 5μηνης διάρκειας !

Ευχαριστούμε τον Ελληνικό Στρατό και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την παροχή βοήθειας στο Δήμο μας ! Ένα Δήμο από τους πιο γηρασμένους στην Ευρώπη και τον πιο φτωχό στην Ευρωπαϊκή Ένωση” !

 

ΠΗΓΗ: http://aetostz.blogspot.gr/

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23819 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.