Εντελώς Δωρεάν η πρώτη θεραπεία Dermalux στο Κέντρο Αισθητικής «Μορφή»!

Μεταμορφώστε την επιδερμίδα σας με τη Φωτοθεραπεία LED Dermalux, την κορυφαία μη επεμβατική θεραπεία που εκμεταλλεύεται τη δύναμη του καθαρού φωτός για μία ορατά λαμπερή αναζωογονημένη και όμορφη επιδερμίδα.

Με μόλις μία θεραπεία το Dermalux αναζωογονεί αμέσως την επιδερμίδα για να αποκαταστήσει τη λάμψη της.

Μερικές τακτικές θεραπείες μπορούν να προσφέρουν ορατά αποτελέσματα μακράς διάρκειας, διεγείροντας τις φυσικές διαδικασίες αναδόμησης της επιδερμίδας για την επιτάχυνση της ανάπλασης των κυττάρων, την επίλυση δερματικών προβλημάτων την ενίσχυση μιας Φωτεινής επιδερμίδας με υγιή όψη.

ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ LED DERMALUX

Το Dermalux δίνει τη δυνατότητα συνδυασμών με κλινικά αποδεδειγμένα μπλε, κόκκινα και σχεδόν υπέρυθρα μήκη κύματος στην κάθε επιδερμίδα για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τη βελτίωση της κυκλοφορίας, τη μείωση της ερυθρότητας και των ερεθισμών και την καταστροφή των βακτηρίων που προκαλούν ατέλειες.

 Χρησιμοποιώντας τεχνολογία Led τελευταίας γενιάς προσφέρει ασφαλή και στοχευμένη ακτινοβολία με τη βέλτιστη ένταση για μέγιστα αποτελέσματα στη βελτίωση της επιδερμίδας.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η θεραπεία Dermalux είναι μία χαλαρωτική και ανώδυνη εμπειρία που Αποδεδειγμένα βελτιώνει τη διάθεσή σας. Απολαύστε λίγο πολύτιμο χρόνο με τον εαυτό σας καθώς η επιδερμίδα σας απορροφά το φως ενεργοποίησης για να ξεκινήσει την αναγέννηση των κυττάρων και να αποκαταστήσει την ακτινοβολία σας. Κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 20 λεπτά και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Ετσι είστε έτοιμη και λαμπερή.

Καθώς το φως διεγείρει μία σειρά διαδικασιών για τη βελτίωση της επιδερμίδας, τα ορατά οφέλη συνεχίζονται ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Το Dermalux μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τις συνήθεις μεθόδους φροντίδας της επιδερμίδας σας για την ενίσχυση και την επιτάχυνση των αποτελεσμάτων, αλλά και ως μέρος του βασικού προγράμματος σας για την υγεία της επιδερμίδας. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας Dermalux θα σας προτείνει τον καλύτερο συνδυασμό ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Η Dermalux ψηφίστηκε καλύτερος κατασκευαστής στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2018 και έχει αναδειχθεί πέντε φορές η καλύτερη θεραπεία στα Aesthetic awards.

Μα δεν συμβαίνει τυχαία ανακαλύψτε τη θεραπεία dermalex και μεταμορφώστε τον τρόπο που φροντίζετε το δέρμα σας για πάντα

Το Dermalux είναι πιστοποιημένο από τον FDA.

Επισκεφτείτε το Κέντρο Αισθητικής «ΜΟΡΦΗ» και δοκιμάστε εντελώς δωρεάν το Dermalux.

Κέντρο Αισθητικής Μορφή

Λεωφόρος Ειρήνης & Πολυτεχνείου 19 ,Πρέβεζα

Υπεύθυνη Ευδοκία Γκιόρτου Αισθητικός – Κοσμητολόγος ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

 


Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3096 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.