Ένταση Μεταξύ πρώην και νυν αντιδημάρχου Οικονομικών κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου -video-

Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσούτσης

Αίσθηση προκλήθηκε στους παρευρισκόμενους στην αίθουσα της Θεοφανείου κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, από την σύγκρουση που δημιουργήθηκε μεταξύ του πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών, Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης κ. Πιπιλίδη και του νυν αντιδημάρχου Οικονομικών και Συμβούλου της παράταξης ”Δήμος της Καρδιάς μας” κ. Δαρδαμάνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο έμπειρος Σύμβουλος της παράταξης Μπαίλη, πρώην Αντιδήμαρχος Πρέβεζας και πρώην Δήμαρχος Ζαλόγγου έκανε μια εμπεριστατωμένη τοποθέτηση για το κρίσιμο ζήτημα του οδοφωτισμού και του προγράμματος ELENA τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλά γκρίζα σημεία στην σύμβαση και τα πραγματικά στοιχεία δεν είναι αυτά που βρίσκονται στην Μελέτη. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο απάντησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιάννης Δαρδαμάνης χωρίς να έχει ζητήσει το λόγο από το προεδρείο και ξεκίνησε μετωπική επίθεση, αφού απευθυνόμενος στον κ. Πιπιλίδη, ανέφερε πως το 2016 η τότε δημοτική αρχή είχε χάσει μία προθεσμία, με αποτέλεσμα ο Δήμος να χρεωθεί 8 εκατομμύρια ευρώ. Με τον κ. Πιπιλίδη να ανταπαντά και να χαρακτηρίζει ψεύτη τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών. Προφανώς η κίνηση αυτή του κ. Δαρδαμάνη ερμηνεύτηκε από πολλούς ως μια στιγμή αδυναμίας ως προς την πίεση την οποία δέχονταν εκείνη την ώρα τόσο ο Δήμαρχος όσο και η πλειοψηφία της Δημοτικής αρχής σχετικά με το πρόγραμμα ELENA. Όμως ήταν και πολιτικά unfair κίνηση και σίγουρα μιλάμε για μια ατυχή στιγμή , από αυτές που δεν μας συνηθίζει ο έμπειρος και χαμηλών τόνων Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δαρδαμάνης.

Η τοποθέτηση του κ. Πιπιλίδη ακολούθησε χρονικά των αποχώρησεων από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, της Στροφής στο Μέλλον καθώς και της Ανυπότακτης Κίνησης… Πάντως εκείνη την ώρα συζητιόταν, με πρόταση της  αντιπολίτευσης, το θέμα του Οδοφωτισμού και του προγράμματος ΕLENA και όχι τι έκανε ή τι δεν έκανε η παράταξη Μπαίλη το 2016 η οποία άλλωστε κρίθηκε από τους πολίτες στις πρόσφατες εκλογές .

* Ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας και επικεφαλής της παράταξης “Δημοτική Ανατροπή” κ. Ροποκης τόνισε δε στην συνέχεια όταν πήρε τον λόγο, ότι ο Λάζαρος Πιπιλιδης είναι καθαρός πολιτικός 100%.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.