Ενός λεπτού σιγή και συγκίνηση για τον Στάθη Παρούση- Σήμερα η μετανομασία των γηπέδων.

Ολοκληρώθηκε χθες η 6η μέρα του 5ου τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας με τους ημιτελικούς και τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στους παλαίμαχους της Πρέβεζας και αυτούς των Ιωαννίνων.

Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα και μετά την παρουσίαση των ομάδων, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του νεαρού αθλητή Στάθη Παρούση, που έχασε πρόωρα τη μάχη για τη ζωή πέρυσι πριν την έναρξη του 4ου μπάσκετ 3 on 3 στα γηπεδάκια όπου διεξάγεται και φέτος του τουρνουά.

Μια συγκινητική στιγμή που δείχνει ότι ούτε οι διοργανωτές αλλά ούτε και ο κόσμος της Πρέβεζας ξεχνά το νεαρό αθλητή με όσους παρευρέθηκαν στη σημερινή μέρα να δίνουν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα. Τέτοιες ενέργειες μας θυμίζουν πόσο σπουδαίο πράγμα είναι ο αθλητισμός.

Σήμερα 7/08/2016 θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 μ.μ σε μια σύντομη τελετή η επίσημη μετονομασία των γηπέδων μπάσκετ του δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας σε «Γήπεδα Μπάσκετ ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ».Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.