Ενημέρωση για την έναρξη του προγράμματος Επιστημόνων (Voucher) με Εκπαιδευτικό Επίδομα 600 €


Έως 20 Απριλίου οι ωφελούμενοι επιστήμονες που υπέβαλαν αυτοπροσώπως την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξουν τον πάροχο κατάρτισης μέσα από το μητρώο παρόχων της ιστοσελίδας του Υπουργείου (https://elearning.yeka.gr ).

Στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί στον πιστοποιημένο πάροχο (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης -ΚΕΚ) προτυποποιημένο email , στο οποίο θα δηλώνει τον κωδικό του (ΚΑΥΑΣ) στη Δράση.

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα και την άμεση ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιλογή Πιστοποιημένου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης .

Τo μόνο τέτοιο κέντρο που έχει έδρα και δραστηριοποιείται στο Ν.Πρέβεζας, το οποίο και μπορείτε να βρείτε και να επιλέξετε από την ιστοσελίδα της επιτελικής δομής ΕΣΠΑ είναι το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Eduaction το οποίο θα βρείτε με την επωνυμία Σπυράκος Αργύρης.

Επιλέξτε και στηρίξτε τις επιχειρήσεις του τόπου μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2682026184 – 6984605090

κεκ

 Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3090 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.