Ενημέρωση από την Π. Καζάκου σχετικά με τον ελλιμενισμό των σκαφών στη Παραλία Πρέβεζας (video)

Ενημέρωση σχετικά με τις αποφάσεις της συνεδρίασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας έκανε η πρόεδρος του κα Παρθενία Καζάκου μετά από ερώτηση του κ Κωστούλα.

Η κα Καζάκου σημείωσε ότι σχετικά με τον ελλιμενισμό στα δικαστήρια αποφασίστηκε να παραμείνουν μόνο τα ημερόπλοια και τα παραδοσιακά (που έχουν πιστοποίηση ως παραδοσιακά) σκάφη.

Για τους επαγγελματίες σημείωσε επειδή το αλιευτικό καταφύγιο είναι σε κακή κατάσταση καθώς πρέπει να γίνει μια καταγραφή, καθαρισμός, οι δέστρες κτλ αποφασίστηκε χθες τα επαγγελματικά σκάφη να πάνε στην ζώνη από την πρώην Κλεμανσώ μέχρι το τουριστικό περίπτερο.  Συμπλήρωσε δε ότι οι επαγγελματίες ήταν παρόντες στη συζήτηση και εξήγησε ότι το Δ.Λ.Τ. δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις για ρεύμα και νερό που χρειάζεται για να εξυπηρετούνται  εφόσον και ο  Λιμενάρχης συμφωνεί.

Παράλληλα η κα Καζάκου ανάφερε ότι τα αλιευτικά θα παραμείνουν στο χώρο δίπλα από την πλατεία Ανδρούτσου μέχρι να διαμορφωθεί το Αλιευτικό καταφύγιο το οποίο όπως ανέφερε στοίχησε 10 εκ ευρώ και θα πρέπει να γίνουν ενέργειες από το Δ.Λ.Τ. ώστε να μπει ύδρευση, πάγκοι, δέστρες κτλ. και να πάνε οι επαγγελματίες αλιείς.

Δείτε το απόσπασμα:Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23999 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.