Ένας χώρος με «Meraki» άνοιξε στην πόλη της Πρέβεζας!

Το «Meraki Barbershop» (όπως λέει και το όνομά του) είναι ένας νέος χώρος στην πόλη της Πρέβεζας, φτιαγμένος με πολύ αγάπη και μεράκι για το ανδρικό κούρεμα.

Ο χώρος δημιουργήθηκε από την Ιωάννα Κουκουλιάτρα και είναι η πρώτη γυναίκα ‘’μπαρμπέρισσα’’ στην Πρέβεζα! Η αγάπη  και το μεράκι γι’ αυτή τη δουλειά την οδήγησαν σ αυτό το νέο ξεκίνημα.

Σ’ ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον θα απολαύσετε ανδρικό κούρεμα μοντέρνο αλλά και πιο κλασικό, παιδικό κούρεμα, ξύρισμα, τριμάρισμα  γενειάδας, καθάρισμα αυχένα και λούσιμο.

Στο «Meraki Barbershop» θα βρείτε προϊόντα ανδρικής περιποίησης Tailor’s. Προϊόντα που αναπτύχθηκαν ειδικά για τις μοναδικές ανάγκες των μαλλιών των αντρών . Υψηλής ποιότητας προϊόντα  περιποίησης που αντιπροσωπεύουν τον σύγχρονο άνδρα. Η Tailor’s στηρίζει ενεργά το πρότζεκτ  Movember, καθώς με κάθε πώληση προϊόντος  περιποίησης Tailor’s μεγαλώνει η δωρεά προς τον οργανισμό!

Επισκεφτείτε το «Meraki Barbershop», επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει και απολαύστε τις μοναδικές υπηρεσίες του!

«Meraki Barbershop»

Λ. Ειρήνης 12, Πρέβεζα

Τηλ: 2682304483

Υπευθυνη: Ιωάννα Κουκουλιάτρα

 Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3074 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.