Ένα καίνουργιο ψυγείο παρέδωσε η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας στον Ξενώνα Εστία

Σήμερα 16/3/2020 , η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, παρέδωσε ως προσφορά, στον Ξενώνα Εστία με το Πρόγραμμα « Ψυχαργώς » στην Πρέβεζα, ένα ολοκαίνουργιο ψυγείο για της ανάγκες των Δομών .

Φέτος , όπως αναγράφονταν και στην κάρτα πρόσκλησης , για πρώτη φορά σημαντικό μέρος των εσόδων από την συνεστίαση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας και που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Μαργαρώνα με επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, αποφασίσθηκε ομόφωνα από τα μέλη της ΝΟΔΕ , να δοθεί σημαντικό μέρος των εσόδων για τις ανάγκες των Δομών Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης – Πρόγραμμα Ψυχαργώς – του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας .

Κατά την παράδοση παρευρέθηκαν η Υπεύθυνη των Δομών , Ψυχολόγος κα Βάσω Μπόρου , ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , Νίκος Τζίμας , ο Τομεάρχης Κοινωνικών Θεμάτων της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Πρέβεζας , Δημήτρης Καραμανίδης καθώς και άλλοι λειτουργοί των Δομών και τρόφιμοι αυτών.

Σε δήλωση της , η Κα Μπόρου συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , για την πρωτοβουλία τους αυτή , που δείχνει την ευαισθησία και την πραγματική αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο και εύχεται η πράξη τους αυτή να βρει και άλλους μιμητές .

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ , Νίκος Τζίμας , δήλωσε ότι νιώθει χαρούμενος για την σημερινή πράξη προσφοράς και αγάπης και ικανοποιημένος από την ομόφωνη στήριξη της πρότασης του προς τα Μέλη της ΝΟΔΕ , ώστε να δοθεί μια σημαντική βοήθεια σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη

Μια πρόταση που έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία της ΝΟΔΕ , που έσπασε τα αυστηρά κομματικά κριτήρια και έδειξε το πραγματικό ενδιαφέρον και την αγάπη των Μελών της ΝΟΔΕ για τον συνάνθρωπο μας . Δήλωσε επίσης , ότι νιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένος , γιατί μόνο με την βοήθεια όσων στήριξαν και τίμησαν με την παρουσία τους την συνεστίαση της ΝΟΔΕ , δόθηκε η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί ο σκοπός της προσφοράς στις Δομές και γι αυτό ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά , όλους όσους δώσανε το αγωνιστικό παρών στην επιτυχημένη εκδήλωση της ΝΟΔΕ .

Τέλος ο Τομεάρχης Κοινωνικών Θεμάτων της ΝΟΔΕ , Δημήτρης Καραμανίδης, δήλωσε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος που δόθηκε η δυνατότητα σήμερα στους συνανθρώπους μας των Δομών, να καλυφθεί μια βασική τους ανάγκη και όπως σημείωσε, πάντα , σε όλες τις κοινωνικές του δράσεις όπου δρα και συμμετέχει , ανεξαρτήτως από πιά θέση , ο γνώμονας του ήταν πάντα, πρώτα ο άνθρωπος και μετά οι αριθμοί .

Τέλος εξήρε για μία ακόμη φορά την πρωτοβουλία του Πρόεδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζα , Νίκου Τζίμα .

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΡΕΒΕΖΑΣΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3062 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.