Ένα αναπηρικό καροτσάκι για τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑμεΑ της «ΜΕΡΙΜΝΑ» προσέφεραν σήμερα οι «πηγές ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ»

Ένα αναπηρικό καροτσάκι για τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑμεΑ της «ΜΕΡΙΜΝΑ» προσέφεραν σήμερα οι «πηγές ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ», εγκαινιάζοντας μια συνεργασία στήριξης του σημαντικού έργου που επιτελεί η Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρεία για τα παιδιά με αναπηρία.

Το αμαξίδιο όπως και σημαντικές ποσότητες εμφιαλωμένου νερού για τα παιδιά, παρέδωσε ο κ. Παναγιώτου Νικόλαος, διευθυντής μάρκετινγκ και ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας, στη γενική διευθύντρια της «ΜΕΡΙΜΝΑ», Ρόη Ζηκίδου, λέγοντας πως «σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη κι ανοίγουμε δρόμους συνεργασίας με τη Μέριμνα».

Η κ. Ζηκίδου ευχαρίστησε θερμά τις πηγές Κωστηλάτα για την προσφορά και προέτρεψε κι άλλους να στηρίξουν το έργο της Μέριμνας. Όπως είπε «Θέλουμε και άλλους να έρθουν κοντά μας, γιατί οι ανάγκες είναι πολλές, τα παιδιά αυξάνονται και κάθε στήριξη που έχουμε δίνει και σε εμάς  δύναμη να συνεχίζουμε».

«Είναι σημαντικό να αποκτάμε καινούργιους φίλους και η οικογένεια μας να μεγαλώνει», υπογράμμισε από την πλευρά της η κ. Ανέτα Ρήτα, Διευθύντρια των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία, τη «ΜΕΡΙΜΝΑ».

Να σημειωθεί ότι στη «ΜΕΡΙΜΝΑ» λειτουργούν τέσσερα  ΚΔΑΠ για 100 ΑμεΑ, οι ανάγκες όμως είναι μεγαλύτερες γι’ αυτό και ο στόχος είναι να δημιουργηθεί το επόμενο διάστημα ένα ακόμα ΚΔΑΠ.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23852 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.