ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Καλοκαιρινό Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Αγαπητοί συνάδελφοι έμποροι, εργαζόμενοι και φίλοι καταναλωτές μετά την απόφαση της κυβέρνησης για την τμηματική και σταδιακή επαναλειτουργία της αγοράς, ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας ανακοινώνει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.
Ακόμα και στην διάρκεια της καραντίνας ο Σύλλογος μας προχώρησε σε μια σειρά παρεμβάσεις και ανακοινώσεις για θέματα που αφορούσαν την ανάγκη να παρθούν άμεσα μέτρα στήριξης του συστήματος δημόσιας υγείας καθώς και στήριξης των συναδέλφων μας που πλήττονται.
Και η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει δυνατούς και διεκδικητικούς και όχι απομονωμένους και παροπλισμένους. Ταυτόχρονα καλούμε όλους, να τηρούμε με σχολαστικότητα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον covid 19 (αποστάσεις ασφαλείας, μάσκα και γάντια όπου απαιτούνται, τήρηση μεγίστου ορίου ταυτόχρονης παρουσίας ατόμων μέσα στα καταστήματά μας, κλπ.) αποτρέποντας έτσι με την ατομική μας υπευθυνότητα την εξάπλωση και διασπορά του κορωνοϊού.
Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύλλογό μας.
 Πρέβεζα,
4-5-2020


Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3058 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.