Εκπαίδευση στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό από το ΚΕΚ του ΟΑΕΔ στην Πρέβεζα – Ο Δημήτρης Κώτσης στον Prisma 91,6

Eνδιαφέρουσες πληροφορίες για την ίδρυση ΚΕΚ του ΟΑΕΔ στην Πρέβεζα που θα συμβάλλει στην επιμόρφωση ατόμων που θέλουν να ασχοληθούν κυρίως με τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό έδωσε μιλώντας στον Prisma 91,6 ο εντεταλμένος σύμβουλος  για θέματα απασχόλησης του Δήμου Πρέβεζας και προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Πρέβεζας Δημήτρης Κώτσης.

Όπως σημείωσε ιδιαίτερη έμφαση  θα δοθεί  σε προγράμματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό  καθώς   και σε άλλες ενότητες  οι οποίες θα  προκύψουν  μέσα από την συνεργασία που θα υπάρξει με τους τοπικούς φορείς έτσι ώστε  η κατάρτιση να  λάβει στοχευμένη μορφή αντικατοπτρίζοντας πλήρως τις ανάγκες της περιοχής. 

Παράλληλα ο κ Κώτσης αναφέρθηκε στα προγράμματα ενίσχυσης επαγγελματικής εμπειρίας που είναι σε εξέλιξη αλλά και στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας (8μηνα) όπου σύντομα θα ξεκινήσει και στον Δήμο Πρέβεζας όπου θα γίνουν 84 προσλήψεις.

Ακόμη έδωσε την πληροφορία ως πρόεδρος των εργαζομένων ΟΑΕΔ δυτικής Ελλάδας, ότι στις 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα το Συνέδριο των εργαζομένων του ΟΑΕΔ.

Ακούστε το απόσπασμα:

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.