Εκδήλωση με θέμα ”δράση κυκλοφοριακής αγωγής” από το ΕΠΑ.Λ Καναλακίου

Σας προσκαλούμε να παραστείτε στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΕΠΑ.Λ Καναλακίου την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αφορά την παρουσίαση των σχολικών δραστηριοτήτων, οι οποίες υλοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2015-2016.

Η πρώτη δράση θα ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης στις 10.00, με υποδειγματική πορεία μηχανοκίνητων τροχοφόρων (μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα), από το σχολείο. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: ΕΠΑ.Λ Καναλακίου Αγ. Τριάδας 75, κεντρική οδός Αχέροντος, κυκλικός κόμβος – είσοδος Καναλακίου, επιστροφή όπισθεν του Δημαρχείου, ΚΤΕΛ, όπου εκεί ολοκληρώνεται η πορεία.

Στη συνέχεια στην κεντρική πλατεία θα παρουσιαστεί ένα «εικονικό» τροχαίο ατύχημα και τρόποι αντιμετώπισής του. Στη δράση κυκλοφοριακής αγωγής, συμμετέχουν και συνδράμουν η Αστυνομική Διεύθυνση Καναλακίου, το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων και η ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του δήμου Πάργας.

Η δεύτερη δράση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου όπου θα γίνουν παράλληλες προβολές και παρουσιάσεις των υπόλοιπων σχολικών προγραμμάτων όπως, παραδοσιακών χορών, παραγωγής προϊόντων ελιάς, αγωγής υγείας, φωτογραφίας, περιβαλλοντικής αγωγής και γεωπονικών προϊόντων.Οι εκδηλώσεις αυτές αφορούν τόσο την προάσπιση της ασφάλειας όλων, όσο και την προαγωγή της εκπαίδευσης και τη διασύνδεσή της με το κοινωνικό σύνολο.

epalkanalakioukykloforiakiagogi (1)

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23899 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.