Εκδήλωση διοργανώνουν οι Δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης “Ψυχαργώς” – H Στ. Κωνσταντακάκη και η Β. Μπόρου στον Prisma

Την Δευτέρα στον prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένες του Χρήστου Τσούτση στο στούντιο της εκπομπής ήταν η κα. Στέλλα Κωνσταντακάκη και η κα. Βασιλική Μπόρου. Η κα. Μπόρου είναι ψυχολόγος, υπεύθυνη των Δομών Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης – Πρόγραμμα “Ψυχαργώς” του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας. Η κα. Κωνσταντακάκη είναι πρόεδρος ΚοιΣΠΕ Πρέβεζας- Άρτας , εργαζόμενη στις δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης – Πρόγραμμα “Ψυχαργώς”.

Η συζήτηση που περιστράφηκε γύρω από τις δράσεις του προγράμματος, αλλά και την συνεισφορά στο κομμάτι της ψυχικής υγείας, της κοινωνικής ένταξης και του πολιτισμού των ψυχικά νοσούντων στην πόλη μας , έγινε με αφορμή την ετήσια εκδήλωση με θεατρική παράσταση και συναυλία με τον Δημήτρη Υφαντή από τις Δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης ”Ψυχαργώς”.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της Αγωγής της κοινότητας και του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας. Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

 


Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23991 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.