Εγκρίθηκε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου – Ο Στρ. Ιωάννου στον Prisma 91,6

Φιλόδοξο, στοχευμένο με παράλληλες δράσεις προώθησης των τοπικών προϊόντων είναι το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου για το 2016, το οποίο εγκρίθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Εισηγητής του θέματος ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Στράτος Ιωάννου, ο οποίος αναφέρθηκε σε γενικές γραμμές στον προγραμματισμό του νέου έτους, αλλά και – απαντώντας σε ερωτήσεις και τοποθετήσεις περιφερειακών συμβούλων- έδωσε και στοιχεία για τα αποτελέσματα της τουριστικής προβολής κατά το 2015.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ Στράτος Ιωάννου καλεσμένος στο πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 αναφέρθηκε στον προγραμματισμό του νέου έτους ενώ σημείωσε ότι πλέον μέσα από την περιφέρεια οργανώνεται μια ενιαία στρατηγική προώθησης  της περιοχής της «Ηπείρου των τεσσάρων εποχών με τις έξι θεματικές ενότητες- στόχους»

Ο κ Ιωάννου αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της περιφέρειας και τα θετικά αποτελέσματα που είχαμε τα τελευταία χρόνια .

Παράλληλα ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στο θέμα της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου του Ακτίου, και εκφράζοντας την πάγια θέση του υπέρ της ιδιωτικοποίησης, έδωσε μια σειρά από παραδείγματα δυσλειτουργιών που υπήρχαν στη διαχείριση του αεροδρομίου από την Υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας. Παράλληλα σημείωσε ότι πλεόν  ο ιδιώτης επειδή θα θέλει περισσότερα κέρδη από το αεροδρόμιο θα προσπαθήσει να υπάρχουν περισσότερες πτήσεις και αυτό θα ωφελήσει την περιοχή.

Ακούστε το απόσπασμα:

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22766 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.