Εγκρίθηκε ισολογισμός και απολογισμός του 2017 του Δήμου Πρέβεζας


Tα στοιχεία του οικονομικού ελέγχου των καταστάσεων του Δήμου Πρέβεζας παρουσιάστηκαν χθες κατά την διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την για την έγκριση του ισολογισμού και απολογισμού του για το έτος 2017.

Ο ισολογισμός και απολογισμός του 2017 εγκρίθηκαν κατά πλειψηφία καθώς καταψήφισε η Λαική Συσπείρωση καθώς και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Νίτσας.

Κατά τη συνεδρίαση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Πιπιλίδης τόνισε ότι “Περάσαμε αυτά τα 9 χρόνια μία μεγάλη διαδρομή, επίπονη, αλλά πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή, η οικονομική κατάσταση όπως την εμφανίζει το σώμα ορκωτών λογιστών, δείχνει μία σοβαρή κατάσταση στο Δήμο, ελεγχόμενη”. Αντίστοιχα ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ Μπαϊλης τόνισε ότι ο δήμος αν και πέρασε μια δύσκολη περίοδιο αφού το 2011 ήταν υπερχρεωμένος, στα πρόθυρα χρεωκοπίας, όπως ανέφερε: “Αυτά τα χρόνια τον κρατήσαμε όρθιο. Πήγαμε σε περικοπή αλόγιστων δαπανών.Όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν σε αυστηρή και σκληρή επιτήρηση. Εμείς θα συνεχίσουμε πάνω σε αυτή τη βάση που στήσαμε”.

 Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3408 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.