“Εγκλωβισμένοι”στα παράλια Ηπείρου και Λευκάδας παραμένουν Βρετανοί τουρίστες μετά την χρεοκοπία της Thomas Cook

Έκκληση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού για την διευκόλυνση της παραμονής τους έως την αναχώρησή τους

Περισσότεροι από 50 χιλιάδες Βρετανοί τουρίστες παραμένουν αυτή την στιγμή “εγκλωβισμένοι” στην χώρα μας (Αιγαίο και Ιόνιο) μετά την είδηση χρεοκοπίας της Thomas Cook του αρχαιότερου ταξιδιωτικού γραφείου της Μεγάλης Βρετανίας.

Η συγκεκριμένη εταιρία είχε ως προορισμό της και το αεροδρόμιο του Ακτίου και όπως δηλώνει στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Στράτος Ιωάννου, αυτή την στιγμή υπάρχουν αρκετοί τουρίστες που είχαν φτάσει στην Ελλάδα μέσω της Thomas Cook τόσο στα παράλια της Πρέβεζας, της Πάργας και της Θεσπρωτίας αλλά και στην Λευκάδα.

Η επιστροφή των “εγκλωβισμένων” επισκεπτών γίνεται με ευθύνη της Βρετανικών Αρχών, ωστόσο η Περιφέρεια Ηπείρου στέκεται αρωγός με όποιο τρόπο μπορεί στην προσπάθεια αυτή.

Μάλιστα ο κ.Ιωάννου απευθυνόμενος στους ξενοδόχους της περιοχής απευθύνει έκκληση να υπάρξει ανοχή για τους ανθρώπους αυτούς που δεν φέρουν καμία ευθύνη για ό,τι συνέβη και να συνεχίσουν να τους φιλοξενούν έως την ημέρα αναχώρησής τους, αφού αποκομίζοντας θετικές εντυπώσεις από την περιοχή μας είναι βέβαιο ότι θα την επιλέξουν και πάλι ως τόπο των διακοπών τους.

 

Πηγή: Δημοτική ΡαδιοφωνίαΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.