Ευθύνες Δρακονταειδή στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για τα επεισόδια. Τι είπε στο Δημ. Συμβούλιο. Ηχητικό

Σοβαρές παραλείψεις που δεν αφορούν την τοπική αστυνομική διεύθυνση Λευκάδας, αλλά το αρχηγείο της αστυνομίας καταλόγισε ο Δήμαρχος Κωσταντίνος Δρακονταειδής στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας ότι δεν μπορεί ενώ έχουν ζητηθεί δυνάμεις και από το Δήμο αλλά και από την ίδια την Αστυνομική  διεύθυνση και παραχωρείται ένα μέρος αυτών των δυνάμεων,  διευκρινίζοντας  ότι ενώ  ζητήθηκαν τέσσερις διμοιρίες για το σύνολο του χρόνου του Final Four, την Παρασκευή το βράδυ και μόλις ολοκληρώθηκαν όλα χωρίς κανένα πρόβλημα  δύο από τις διμοιρίες αποχώρησαν  από τη Λευκάδα.

Υπάρχει θέμα, ανέφερε διότι είχαμε θέσει ευθύς εξαρχής ότι δεν ανησυχούμε  για τους αγώνες που θα γίνονταν μέσα στο γήπεδο,  με τον Δήμο να επισημαίνει την ανησυχία επεισοδίων εκτός γηπέδου δύο μήνες νωρίτερα.

Μάλιστα  ανέφερε ότι ο ίδιος επικοινώνησε και με τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Κοντονή, ο οποίος παρόλο που δεν ασχολείται με τα επιχειρησιακά ζητήματα ήταν έξω φρενών εξαιτίας αυτού του γεγονότος, διότι χθες το πρωί πληροφορήθηκε ο Δήμος Λευκάδας ότι δύο διμοιρίες είχαν αποχωρήσει.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι  θέσει και εγγράφως το γεγονός ότι πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες. Επίσης είπε ότι χθες υπήρχε ένα δίλημμα εάν  θα έπρεπε να ολοκληρωθεί το Final Four  μετά τα γεγονότα, με τον ίδιο να λέει ότι ομόφωνα όλοι συμμετέχοντες που συμμετείχαν σε έκτακτη σύσκεψή χθες το πρωί, αποφάσισαν  ότι θέλουν να πραγματοποιηθούν  οι αγώνες με τον ίδιον να εκφράζει την πεποίθησή του ότι έκαναν πολύ καλά, καθώς θεωρεί ότι δεν πρέπει,   όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και σε άλλους τομείς όπως ο πολιτισμός,  να νικηθούμε από το φόβο, ούτε η κοινωνία να γίνει υποχείριο των χούλιγκανς, διότι ένας από τους ο σκοπούς τους ήταν η ματαίωση του Final Four.

Ο ίδιος ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή έχουν συλληφθεί έξι άτομα τα  οποία αντιμετωπίζουν  ποινές σε βαθμό κακουργήματος και  όχι πλημμελήματος, επίσης ανέφερε ότι από τη μεριά του Δήμου, όσον αφορά  τους πληγέντες και κατά κύριο λόγο το Ιόνιον  Στάρ θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να επουλωθούν  με κάθε τρόπο οι πληγές του και αυτό  όχι επειδή απλά είναι δημοτικός σύμβουλος και συνάδελφος, αλλά το ίδιο θα έκαναν και σε κάθε Λευκαδίτη που αντιμετώπιζε αντίστοιχο πρόβλημα.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23991 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.