Δύο νέες δράσεις του ΕΣΠΑ παρουσίασε το Επιμελητήριο Πρέβεζας σε εκδήλωση στην Φιλιππιάδα

Οι δύο νέες δράσεις του ΕΣΠΑ που αφορούν μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται μεταξύ άλλων στους τομείς, εμπόριο, εστίαση, εκπαίδευση, βιομηχανία τροφίμων, περιβάλλον, τεχνολογίες, παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο ΠΡΕΒΕΖΑΣ και η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ το απόγευμα της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου στην  Φιλιππιάδα αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ζηρού.

Τους παρευρισκόμενους ενημέρωσαν ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πρέβεζας  κος Ιωάννης Μπούρης και το στέλεχος της Διαχειριστικής του Επιμελητήριου Πρέβεζας κα Σέβη Κονταξή. Ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση των δύο νέων δράσεων «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΣΤΙΑΣΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» και Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις»   και απαντήσεις στις απορίες των παρευρισκομένων από τους κ. Θεοδωρόπουλο Ηλία και κα Μαργιάννη Δώρα αντίστοιχα.

«Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις» η πρώτη δράση με προϋπολογισμό 400 εκ. ευρώ, επενδυτικά σχέδια από 20.000 έως 200.000 ευρώ και ποσοστό ενίσχυσης 50% έως 65%  και η δεύτερη, «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΣΤΙΑΣΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» με προϋπολογισμό 60 εκ. ευρώ και επενδυτικά σχέδια από 10.000 έως  150.000 ευρώ και ποσοστό ενίσχυσης 50%.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23921 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.