Δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες με δικά τους pods στον Prisma 91,6!! Νέα συνεργασία με pod.gr

Ο  Prisma 91,6 σε συνεργασία με το pod.gr, το νέο δημοσιογραφικό  εγχείρημα του Σταύρου Θεοδωράκη παρουσιάζει αποκλειστικά για τους ακροατές του στο ραδιοφωνικό  podcast  που ξεχωρίζουν.

Κάθε εβδομάδα δημοφιλείς παρουσιαστές, άνθρωποι του θεάματος και των τεχνών επιμελούνται και παρουσιάζουν θέματα της επικαιρότητας με μια φρέσκια ματιά.

Στην ομάδα του pod.gr συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Παύλος Τσίμας, η Νίκη Λυμπεράκη, η Μάγια Τσόκλη, η Αθηναΐς Νέγκα, ο Σπύρος Μάλλης, η Μαρία Σολωμού, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Χριστίνα Βίδου, ο Χρήστος Χωμενίδης, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, και φυσικά ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 19:00 το απόγευμα δίνουμε ραντεβού με μια ξεχωριστή θεμαική ενότητα.

Η Μαρία Σολωμού ανοίγει το κεφάλαιο «ο έρωτας στις μέρες του κορωνοϊού».  Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μοιράζεται εύκολες συνταγές τις μέρες της καραντίνας… Ο Λευτέρης Χαρίτος μιλάει για το πως να περάσουμε τις ημέρες της καραντίνας και μιλάει με τον Γιάννη Στάνκογλου για δέκα λεπτά για το πως βιώνει και εκείνος την καραντίνα.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3096 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.