Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για το έργο με τίτλο «Έργα συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων για την εξυπηρέτηση των οικισμών Συβότων, Πλαταριάς, Πέρδικας και Αρίλλα Δήμου Ηγουμενίτσας».

Υπογράφηκε από τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Σωτήριο Μήτση και δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για το έργο με τίτλο «Έργα συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων για την εξυπηρέτηση των οικισμών Συβότων, Πλαταριάς, Πέρδικας και Αρίλλα Δήμου Ηγουμενίτσας».

Πρόκειται για το μεγαλύτερο υπό δημοπράτηση έργο τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας, συνολικού προϋπολογισμού 37.100.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α). Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), καθώς και από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας.

Η διακήρυξη του εν λόγω έργου έχει αναρτηθεί στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α.Η.:www.deyaig.gr .

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Η. κ. Σωτήριος Μήτσης, μετά τη υπογραφή της διακήρυξης,προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Σήμερα, κάναμε το πρώτο βήμα προς την υλοποίηση ενόςαναπτυξιακούέργουαναβάθμισης τηςποιότητας ζωής των κατοίκων. Η σημαντικήενίσχυσητων υποδομώνσε Σύβοτα, Πέρδικα, Πλαταριάκαι Αρίλλα θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχήςκαι στον τουρισμό.

Μετά από χρονοβόρες διαδικασίες, φτάσαμε σήμερα να προκηρύσσουμε το εν λόγω έργο, καθώς δόθηκε σε αυτό από την πρώτη μέρα, απόλυτη προτεραιότητα από τον ΔήμαρχοΗγουμενίτσας κ. ΙωάννηΛώλο.

Υλοποιώντας τηδοθείσα, από τον Δήμαρχο, κατεύθυνση ωςΔΕΥΑΗ εργαστήκαμε για την επιτάχυνση των διαδικασιών και καταφέραμε να υπερκεράσουμε τις όποιες δυσκολίες προέκυψαν.

Στην προσπάθεια μας αυτή, υπήρξε αρωγόςη Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία συνέταξε και τη μελέτη, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διευθυντήςκαι οι εργαζόμενοι της Δ.Ε.Υ.Α.Η.

Εύχομαι η όλη διαδικασία, να κυλήσει ομαλά και να υπάρξει σύντομα ανάδοχος, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση αυτού του μεγαλόπνοου αναπτυξιακού έργου, όσο το δυνατό γρηγορότερα.

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.