Δήμος Πρέβεζας: Διευκρινήσεις σχετικά με την λαμπαδηδρομία

Ο Δήμος Πρέβεζας όπως είναι ήδη γνωστό επιλέχθηκε μεταξύ των πόλεων διέλευσης αλλά και διανυκτέρευσης της ολυμπιακής φλόγας για τους αγώνες του Ρίο 2016

Σε πρωτόκολλο συνεργασίας το οποίο υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Πρέβεζας & της Επιτροπής Ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας αναφέρονται τα κριτήρια επιλογής των λαμπαδηδρόμων (έχουν δημοσιευθεί) οι υποχρεώσεις του Δήμου που φιλοξενεί την Φλόγα καθώς και όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν το διαδικαστικό.

Από τον Δήμο Πρέβεζας με βάση το παραπάνω έγγραφο ζητήθηκε η επιλογή 6 (έξι) λαμπαδηδρόμων οι οποίοι και τοποθετήθηκαν με έγγραφο της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας (1) στην Νικόπολη και (5) στην Πρέβεζα. Το Πρόγραμμα λοιπόν των 6 λαμπαδηδρόμωνκοινοποιήθηκε στον τύπο από τον Δήμο Πρέβεζας χωρίς καμία προσθήκη ή αφαίρεση και με τα στοιχεία αυτούσια αναφορικά με τα άτομα τις ακριβείς ώρες και τις διαδρομές όπως αυτό είχε σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία μας.

Κάνουμε λοιπόν γνωστό πως πέραν των προαναφερθέντων εγγράφων κανένα άλλο έγγραφο δεν έχει περιέλθει στον Δήμο Πρέβεζας ούτε επίσημα αλλά ούτε και ανεπίσημα, για αλλαγές στον αριθμό, τα πρόσωπα ή τις διαδρομές των λαμπαδηδρόμων

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23665 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.