Δημήτρης Χουλιάρας στον Prisma 91,6: “Μας εξοργίζουν τα επεισόδια που έγιναν στην 7η πανελλήνια έκθεση και εμποροπανήγυρη Άρτας. Κάποιοι δεν έκαναν καλά την δουλειά τους.”

Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6, μίλησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης  Χουλιάρας, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την 7η πανελλήνια έκθεση και εμποροπανήγυρη Άρτας.

Ο Δημήτρης Χουλιάρας ανέφερε ότι η 7η πανελλήνια έκθεση γίνεται σε ξεχωριστό κλειστό χώρο και είναι και το παζάρι που γίνεται στις παράγκες.

“Πριν 7 χρόνια ξεκινήσαμε μία προσπάθεια με τον πρόεδρο της αναπτυξιακής του Δήμου κύριο Χρήστο Γιώτη, νομιμοποίησης και του παζαριού.

Αυτό σημαίνει ότι όποιος έμπαινε και νοίκιαζε καλύβα για να πουλήσει το παζάρι έπρεπε να έχει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά για να πουλάει.

Έτσι καταφέραμε να νομιμοποιήσουμε τους μικροπωλητές που έδιναν το παρόν, καθώς να μην επικρατεί ανομία στο χώρο, να μην γίνονται φασαρίες και να περιοριστούν στο ελάχιστο όλα αυτά.

Τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν φέτος με εξέπληξαν, γιατί πίστευα ότι ο χώρος προστατευόταν, ωστόσο ίσως έγιναν για άλλα πράγματα που θα μας τα πει η αστυνομία και αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να ερευνηθεί πάρα πολύ.

Δεν πρόκειται για δύο συμμορίες που βρέθηκαν από τις αντίπαλες πλευρές και έκανα μία φασαρία, μέσω πυροβολισμών αλλά έγινε σε ένα χώρο στις 12:00 το βράδυ, με το λούνα παρκ να είναι σε λειτουργία, το ίδιο και ταβέρνες η έκθεση είχε τελειώσει, κάποιοι εκθέτες καθόντουσαν σε παρακείμενο καφέ στην έκθεση για να ξεκουραστούν, μέσα στις καλύβες κοιμόντουσαν κόσμος και εδώ γινόταν πανικός. Έπεφταν σφαίρες και ξύλο και θα μπορούσε από αδέσποτα πυρά κάποιος να τραυματιστεί.

Δεν μπορεί αυτό να συμβαίνει σε έναν χώρο που μαζεύεται τόσο πολύς κόσμος πρέπει να προστατεύεται, καθώς τα προηγούμενα χρόνια γνωρίζω, γιατί να διευκρινίσω ότι εμείς τα προηγούμενα χρόνια συνεργαζόμαστε με το δήμο μόνο για την έκθεση και όχι για το παζάρι, καθώς και για τα υπόλοιπα κομμάτια όπως το λούνα παρκ τα καταστήματα εστίασης και τη φύλαξη του χώρου.

Αυτό που πραγματοποιήθηκε φέτος πρέπει να μας εξοργίσει, δεν είναι απλό πράγμα να γίνεται μία τέτοια σύρραξη στο κέντρο της πόλης και ως εμπορικός σύλλογος από τη νέα εβδομάδα θα κάνουμε κινήσεις να μη χαθεί όλο αυτό το καλό που φτιάξαμε τα προηγούμενα επτά χρόνια.

Αυτό που έγινε φέτος γκρεμίζει όλη την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία 7 χρόνια, νομιμοποίησης ενός ωραίου σκηνικού σε αυτό το χώρο και προφανώς κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους, κάποιοι άφησαν κάποια πράγματα στο έλεος του Θεού.

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23988 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.