Δημήτρης Χουλιάρας στον Prisma 91,6: Καλό το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Άρτα ωστόσο είναι στημένο ερασιτεχνικά

 

Τις προσδοκίες της αγοράς της Άρτας την εορταστική περίοδο μετέφερε μιλώντας στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας Δημήτρης Χουλιάρας.

Όσον αφορά το Χριστουγεννιάτικο χωριό, ανέφερε ότι λειτουργεί εδώ και μερικές μέρες, αν και καθυστέρησε η λειτουργία του, σε σχέση με τα άλλα Χριστουγεννιάτικα χωριά των υπόλοιπων γειτονικών  πόλεων.

Και μπορεί ο στόχος του να είναι να τονώσει την τοπική αγορά, ωστόσο όπως ανέφερε θα πρέπει κάποια στιγμή να δούμε πως γίνεται και στις άλλες πόλεις, καθώς να σταματήσουμε να κάνουμε κάτι ερασιτεχνικά, αντιγράφοντας άλλες πόλεις.

Από την στιγμή που ο Δήμος ή η αναπτυξιακή δεν μπορεί να το κάνει δεν είναι κακό, να απευθυνθεί  σε εταιρεία, όπως έγινε και στα Τρίκαλα, καθώς πρέπει να μαζεύονται όλοι μαζί οι θεσμοί για να στηρίξουν αυτό το πράγμα.

Ο Δήμος Αρταίων δεν ζήτησε καμία βοήθεια από τον Εμπορικό Σύλλογο, παρόλο που ο ίδιος είχε θέσει τον εαυτό του στην διάθεση της δημοτικής αρχής από τον Οκτώβρη, παρόλο που παρουσίασαν και δική τους πρόταση για το Χριστουγεννιάτικο χωρίο.

Μπορεί να είναι καλύτερο και χωρίς την δική μας συμμετοχή, ωστόσο ο σχεδιασμός θα πρέπει να αρχίζει πολύ νωρίτερα.

Πρέπει να ξέρουμε που στοχεύουμε όταν κάνουμε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό και πως θα φέρουμε κόσμο στην πόλη, το να το κάνουμε απλά, για να το κάνουμε δεν έχει νόημα.

Μακάρι να μπορούσε ο κάθε δήμος μόνος του, ωστόσο καλό θα ήταν του χρόνου από τον Σεπτέμβρη μήνα όποιος μπορεί να βοηθήσει καθώς αυτό έχει να κάνει με την πόλη.

 

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.