Δημήτρης Χουλιάρας στον Prisma 91,6: Είμαστε Εμπορικός Σύλλογος του Νομού και όχι της Σκουφά.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6.
O Δημήτρης Χουλιάρας αναφέρθηκε στην έρευνα που πραγματοποίησε ο εμπορικός Σύλλογος για τον αριθμό των αυτοκινήτων με αρτινές πινακίδες που επισκέπτονται το εμπορικό πάρκο Ιωαννίνων(Ικεα) και το ιδιωτικό κεντρικό παρκινγκ Ιωαννίνων.
Όπως είπε η αγορά της Άρτας δεν επηρεάζεται από το γεγονός ότι μόλις οκτώ Σάββατο τους δυο καλοκαιρινούς μήνες επιλέγουν τα Ιωάννινα για τις αγορές τους, λέγοντας ότι στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό γίνεται σε συνδυασμό με πιθανή βόλτα.
Ο ανταγωνισμός στην αγορά της Άρτας λειτουργεί με τον ίδιον να προτρέπει τους καταναλωτές να αναφέρουν παρατυπίες τόσο στον Εμπορικό Σύλλογο, όσο και την εποπτεία εμπορίου, καθώς και οι ίδιοι θέλουν να προστατέψουν την αγορά και να μην δυσφημίζεται από μερικούς που θέλουν να ακολουθούν άλλη συμπεριφορά.

Όσον αφορά τα επίσημα στοιχεία των εκπτώσεων, ανέφερε ότι η Άρτα ήταν από τις πόλεις με την μεγαλύτερη πτώση από 41-60%.
Τα γειτονικά Γιάννενα που έχουν φοιτητές και στρατό, είχαν πτώση της τάξεως του 20%, οπότε αν μεγάλες πόλεις έχουν μεγάλη πτώση, είναι αναμενόμενη η μεγαλύτερη στις μικρότερες.
Ο Δημήτρης Χουλιάρας ανέφερε ότι επιτέλους η κυβέρνηση κατάλαβε ότι δεν θα εισπράξει και παγώνουν μέχρι τέλος του 2016, όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές για τουλάχιστον μέχρι το 2018 με την προϋπόθεση ότι θα πληρώνεις τα τρέχοντα, καθώς ένα ποσοστό που ξεπερνά το 50% των Επαγγελματιών χρωστάει στον ΟΑΕΕ.
Ο ίδιος απάντησε και στο δημοσίευμα της εφημερίδας ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ η οποία είχε αναφέρει ότι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Άρτας, δεν θα πρέπει να έχει την συγκεκριμένη επαγγελματική ασχολία, αλλά να έχει κατάστημα με ρούχα στην Σκουφά, για να μπορεί να οσμίζεται την αγορά.
Όπως είπε, του προξενεί απορία το γεγονός ότι ένας δημοσιογράφος χρόνων, εμπλέκεται στο να υποδεικνύει σε έναν σύλλογο ποιον θα πρέπει να βάλει πρόεδρο, καθώς έχει εκλεγεί μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.
Επίσης ανέφερε ότι εμείς είμαστε Εμπορικός Σύλλογος του Νομού και όχι μόνο της οδού Σκουφά και όχι μόνο των καταστημάτων με ρούχα.
Τέλος ανέφερε ότι από την δεκαετία του 80 και μετά στην Άρτα τουλάχιστον οι πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων, δεν είχαν να κάνουν ούτε με ρούχα, ούτε με παπούτσια, ούτε με καλλυντικά.
Ο ίδιος είπε ότι προσωπικά εκλέγεται από το 2000 και έχει δώσει αγώνες για τα δικαιώματα των συναδέλφων, λέγοντας ότι δεν πρέπει να απαξιώνονται επαγγέλματα καθώς διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για όλους.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23961 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.