Δηλώσεις- κόντρες και αιχμές ανάμεσα στην Διοίκηση του ΑΟ Μύτικα και τον προπονητή κ. Νίτσα.

Γερή κόντρα ανάμεσα στον Πρόεδρο της ομάδας κ. Κατωγιάννη του Α.Ο. Μύτικα και στον προπονητή της ομάδας κ. Νίτσα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με δηλώσεις αλλά και επιστολές που στάλθηκαν στο Prevezatoday.gr αλλά και μέσω των social media και στις ομάδες του Facebook.

Χθες αναρτήσαμε όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τις αποχωρήσεις τριών μελών από το Δ.Σ. της ομάδας όπου είναι και οι εξής: Κατωγιάννης Ηλίας, Άγγελος Πουλίσης, Σπύρος Ράπτης.

Ενώ χθες το βράδυ λάβαμε email από το email της ομάδας με την παρακάτω επιστολή του Προπονητή κ. Νίτσα όπου απαντάει στον κ. Κατωγιάννη σε όσα είπε αλλά αφήνει και αιχμές για την από  εδώ και πέρα πορεία της ομάδας αλλά και ότι  μπορεί να «μοιράζει» δελτία σε άλλες ομάδες ώστε να αποδυναμωθεί η ομάδα.  Από την άλλη μεριά αναρτημένο στην ομάδα στο Facebook Α.Ο. Μύτικας αναφέρεται ότι σε έκτακτο Δ.Σ. αποφασίστηκε ομόφωνα η ομάδα να κατέβει κανονικά με νέο προπονητή τον πρώην προπονητή και παίχτη κ. Κωνσταντίνο Κουρτέση αλλά και ενημέρωσαν ότι ο μόνος υπεύθυνος για την κατάσταση θα είναι ο κ. Νίτσας αν δεν παραδώσει τα δελτία.

Μέσα από πληροφορίες του Prevezatoday.gr η κατάσταση στην ομάδα είναι κρίσιμη με παίχτες να μην θέλουν να παραβρεθούν σε αγώνες αλλά και σε προπονήσεις αν δεν λυθεί το ζήτημα αυτό αλλά και τυχόν αποχωρήσεις με την ομάδα να κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα φέτος.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του κ. Νίτσα.

Δυστυχώς  η ανακοίνωση του πρώην!!! – νυν!!! – ή προσωρινού!!! Όπως θέλει να λέει ότι είναι – πρόεδρου του Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑ  κ. Κατωγιάννη Ηλία ήταν μια πρόφαση. 

Μέχρι και τώρα που γράφουμε το παρακάτω κείμενο δεν θέλει να δώσει το καταστατικό και την σφραγίδα της ομάδας ώστε να συγκροτήσουμε   μια νέα  <προσωρινή διοίκηση > με βάση την δήλωση  που έχει δώσει στην δημοσιότητα στο prevezatoday  << Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια νέα Διοίκηση ενώ τα δελτία  της ομάδας τα  έχει ο Προπονητής της  κ. Γεώργιος Νίτσας. Οι αποχωρούντες δεν έχουν πλέον καμία ανάμειξη και  η νέα Διοίκηση θα είναι η μόνη υπεύθυνη για την πορεία της ομάδας από εδώ και πέρα, τόνισε ο κ. Κατωγιάννης.>>  

Έχουμε εκπλαγεί με την στάση του.

Υπάρχει έτοιμη προσωρινή διοίκηση για να   τρέξει τις διαδικασίες για την ομαλή συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο αλλά δεν μπορεί να συγκροτηθεί σε σώμα.

 Ακόμα και λόγο της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε γιατί όχι  να προχωρήσει  και σε περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας μας.

 Δυστυχώς έχει αγκυλωθεί πίσω από την καρέκλα προτάσσοντας το εγώ από το εμείς του Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑ. 

Του ζητήσαμε ακόμα αν θέλει να κάνει έκτακτη γενική συνέλευση,  να προκηρύξει εκλογές  άμεσα πριν από τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τον Άγιο Πέτρο.

 Δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως …..  

Δεν ξέρουμε και  αν πίσω από την πλάτη μας και την πλάτη της ομάδος και των υπολοίπων παιχτών μοιράζει  δελτία !!!   αποδυναμώνοντας την ομάδα μας για την δύσκολη συνέχεια.

Αύριο η ομάδα έχει συγκέντρωση στις 15:00 στο γήπεδο. Αν μέχρι τότε δεν φέρει την παραίτησή του όπως ανακοίνωσε άλλωστε …μαζί με καταστατικό και την σφραγίδα και με δεδομένο ότι δεν έχει προχωρήσει μονομερώς  σε διαδικασία πιθανών!!! παράνομων αποδεσμεύσεων παιχτών σας  εις βάρος της ομάδας μας , ενημερώνουμε δια του κ. Νίτσα  νυν προπονητή της ομάδας  ότι των καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνο  και αποχωρούμε από την ομάδα.

Για το προσωρινό άτυπο συμβούλιο ή ομάδα σωτηρίας  του Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑ

Γιώργος Νίτσας

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22707 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.