Δήλωση του δημοτικού συμβούλου της «Ανυπότακτης Κίνησης για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας» Ταξιάρχη Κωστόγιαννη

Η Δημοτική μας Κίνηση έχει εκφράσει την απόλυτη αντίθεσή της και στο ξεπούλημα του δημοτικού  λιμένα Πρέβεζας σε ιδιωτική εταιρεία, ξεπούλημα  που συνεχίζεται με διαρκώς νέες παραχωρήσεις, όπως πρόσφατα με  το τρίγωνο στο λιμάνι .

 Ένα θέμα που απαιτεί άμεση αντιμετώπιση είναι πως η συγκεκριμένη εταιρεία, αν και τα έργα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό και δεν τίθεται θέμα ασφάλειας, διατηρεί τα σιδερένια πετάσματα που είχαν τοποθετηθεί και  εμποδίζουν τη θέα στη θάλασσα και την άμεση πρόσβαση των πολιτών στο λιμάνι. 

 Το συγκεκριμένο γεγονός έχει προκαλέσει, και απολύτως δικαιολογημένα, μεγάλη αγανάκτηση σε όλους εμάς τους πολίτες της Πρέβεζας και έχει επανειλημμένως καταγγελθεί από την  «Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας»  μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

  Το επιχείρημα ήταν πως το έργο δεν είχε αδειοδοτηθεί. Δηλαδή η επιχείρηση, αν και μη αδειοδοτημένη, λειτουργούσε κανονικά , κωλυόταν ωστόσο να βγάλει τα αντιαισθητικά αυτά σίδερα λόγω της…. μη αδειοδότησης.  

 Τώρα που ήρθε η αδειοδότηση και δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία απαιτούμε μαζί με όλους τους Πρεβεζάνους  να φύγει ΤΩΡΑ επιτέλους όλο αυτό το σιδερένιο αίσχος και δηλώνουμε πως δεν πρόκειται να δεχτούμε καμιά προσπάθεια από όπου και αν προέρχεται να διατηρηθεί και να διαιωνιστεί αυτή η κατάσταση, δημιουργώντας τσιφλίκι στο λιμάνι της πόλης μας.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3365 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.