Δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων για κλοπές διχτυών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Λιμεναρχείο Πρέβεζας ανακοινώνει ότι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών για κλοπές διχτυών που τελέστηκαν από αλιευτικά καταφύγια και από αλιείς της περιοχής κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ειδικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν τις πρώτεςπρωινές ώρες της 30-03-2017να κατέχουν δίχτυα, εξωλέμβια μηχανή και αυτοσχέδιαλέμβο, χωρίς να μπορούν να δικαιολογήσουν την κατοχή τους. Μετά από διερεύνηση από την Υπηρεσία μας, οι παθόντες αλιείς αναγνώρισαν τα κλοπιμαίαδίχτυα τους, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για τα λοιπά αντικείμενα.

Παράλληλα, στο πλαίσιοαλιευτικών ελέγχων και αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας, κατά τις νυχτερινέςώρες της 31-03-2017, μετά από συντονισμένες ενέργειες βαθμοφόρων Υπηρεσίας μας, εντοπίστηκε στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Αγ. Θωμά- Ιχθυόσκαλας Πρέβεζας, ερασιτεχνικό σκάφος με τον ημεδαπό επαγγελματία αλιέα ιδιοκτήτη του και έναν αλλοδαπό ερασιτέχνη αλιέα να χρησιμοποιεί απαγορευμένο συρόμενο αλιευτικό εργαλείο τύπου μηχανότρατας(τρατάκι)το οποία κατασχέθηκεκαι καταστράφηκε, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αλιευτικού Κώδικα.

ΕΚ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 21735 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.