Διεθνής Αναγνώριση για το “Μέλι Καράλης”!

Το “μέλι Καράλης” ΔΕΝ είναι απλά ένα ακόμα μέλι που έχει μπει σε ένα ακριβό βαζάκι με μια καλοσχεδιασμένη ετικέτα. Πρόκειται για ένα μέλι με εξαιρετικά υψηλή ποιότητα που αναγνωρίστηκε πρόσφατα παγκοσμίως.

Τον Ιούνιο που μας πέρασε (2020) το “μέλι Καράλης” συμμετείχε με 2 ποικιλίες μελιού στο διεθνή διαγωνισμό London INTERNATIONAL Honey Quality Competition.

Και τα 2 προϊόντα έλαβαν υψηλότατες διακρίσεις.

Συγκεκριμένα το «Μέλι Καράλης Πορτοκαλιάς» κέρδισε το Χρυσό Βραβείο ενώ το «Μέλι Καράλης Πεύκο» το Αργυρό Βραβείο του διαγωνισμού.

Η διεθνής αναγνώριση της ποιότητάς του δεν είναι κάτι τυχαίο. Αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας της εταιρίας «Καράλης Προϊόντα Μέλισσας» τα τελευταία χρόνια να παρέχει ένα προϊόν που ξεχωρίζει.

Πίσω από την επιτυχία βρίσκεται ο νεαρός Γιώργος Καράλης ο οποίος ως πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων αποφάσισε να συνδυάσει το πτυχίο του με περαιτέρω σπουδές στην Μελισσοκομία. Έτσι, ως Τεχνικός Μελισσοκομίας πλέον, έχει φέρει μια νέα πνοή στο επάγγελμα του Μελισσοκόμου το οποίο ασκεί με ιδιαίτερο πάθος και ζήλο.

Η εταιρία «Καράλης Προϊόντα Μέλισσας» έχει έναν και μοναδικό σκοπό: Να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα σε όλα της τα προϊόντα. Και αυτό προσπαθεί καθημερινά ώστε το μέλι που θα φτάσει στο τραπέζι μας να είναι υψηλής ποιότητας. Οι διεθνείς διακρίσεις φυσικά το πιστοποιούν.

Εκτός από τις 2 βραβευμένες συμμετοχές η παραγωγή της «Καράλης Προϊόντα Μέλισσας» περιλαμβάνει και μέλι Βελανιδιάς, Κουμαριάς, Ερείκης, Ανθέων, Ελατο, Θυμάρι, Μέλι Δάσους και Καστανιάς συγχρόνως με προϊόντα μέλισσας όπως: Βασιλικός Πολτός, Γύρη, Πρόπολη, Κεραλοιφές και Στικ Χειλιών.

Για λιανική ή χοντρική πώληση επικοινωνήστε στο 6981857577 ή μέσω των social media
FACEBOOK: Karalis Bee Products
INSTAGRAM: @Karalisbeeproducts

Σε λίγες μέρες λανσάρεται και το www.karalisbeeproducts.gr όπου θα μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες .Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2872 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.