Διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής από το Δήμο Πάργας.

Ο Δήμος Πάργας θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή τροφίμων και  ειδών βασικής υλικής συνδρομής τη Δευτέρα  20  Μαρτίου  2017 από τις 8:30 π.μ. έως τις 11:00 π.μ.  στο χώρο του πρώην ΚΕΠ στο εμπορικό κέντρο Καναλλακίου.

Η σχετική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής  του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» μέσω της Κοινωνικής  Σύμπραξης της Περιφέρειας Ηπείρου με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.
Στο πλαίσιο της δράσης θα διανεμηθούν σε 21 ωφελούμενους (2 εξαμελείς, 2 πενταμελείς και 17 τετραμελείς οικογένειες) του Ε.Π. ΤΕΒΑ:

Ελαιόλαδο, Πελτές, Φασόλια, Ζάχαρη,  Γάλα Εβαπορέ, Πάνες Ν3-Ν4, Μωρομάντηλα, Υγρό Γεν. Καθαρισμού, Υγρό πιάτων, Σαμπουάν και Οδοντόκρεμα.

Οι  ωφελούμενοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα ανωτέρω είδη με την επίδειξη  του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου απ΄όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους. Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής από τον ίδιο τον ωφελούμενο  θα μπορεί να παραλαμβάνει άλλος μόνο με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.

Πληροφορίες στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, υπεύθυνη κ. Τσιλιμπώκου Θεοδώρα, τηλ:2684360312Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23961 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.