Δέσμευση της δημοτικής αρχής για άμεση καταβολή 5 μηνών στους εργαζόμενους της ΝΕΔΗΚΕΠ

To ζήτημα των εργζομένων της Νέας Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρέβεζας  ΝΕΔΗΚΕΠ (παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ κτλ), που μένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες που φθάνουν ως και το χρόνο απασχόλησε το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.

Από τη συζήτηση υπήρξε δέσμευση από πλευράς δημοτικής αρχής για άμεση πληρωμή 5 μηνών στους εργαζόμενους και διερεύνηση  περαιτέρω πληρωμών στο τέλος του μηνός.

Τη συζήτηση παρακολούθησαν και οι εργαζόμενοι στην ΝΕΔΗΚΕΠ ενώ παρέμβαση έκανε και ο πρόεδρος των εργαζομένων στους ΟΤΑ Πρέβεζας Γ. Μισηρλής.

Το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έγκριση του ετήσιου προγράμματος δράσης της «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ», έτους 2017 και ενέκρινε ομόφωνα την εισηγητική έκθεση  για την τεκμηρίωση των εσόδων – εξόδων της, εγκρίνοντας την ψήφιση πίστωσης για τη χρηματοδότησή της από το Δήμο Πρέβεζας. Επίσης αποφασίστηκε να εκδοθεί ψήφισμα προς την ΚΕΔΕ που θα ζητά τη μονιμοποίηση των προγραμμάτων και τη μεταφορά των εργαζομένων στο Δήμο Πρέβεζας σύμφωνα με τη συνταγματική επιταγή.

Ακούστε την τοποθέτηση του πρ. της ΝΕΔΗΚΕΠ και του Δημάρχου για το θέμα:

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.