Δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν αλλά το μέλλον του ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 – Εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. της ομάδας.

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 09/06/17 και ώρα 20:00 στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας η γενική συνέλευση αλλά και η εκλογική διαδικασία  για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 μέσα σε ένα καλό κλίμα. Αφού έγινε γνωστή η παραίτηση του παλαιού Δ.Σ, εξελέγη ομόφωνα ένα νέο 8μελες Δ.Σ, από νέα και φρέσκα πρόσωπα, το οποίο σήμανε αυτομάτως μια νέα εποχή στην ιστορία της ομάδας.

Τα πρόσωπα που τέθηκαν αλλά και αναδείχθηκαν από την εκλογική διαδικασία για το  νέο Δ.Σ. της ομάδας είναι τα εξής:

Μπόκιας Γεώργιος, Πεπόνης Θωμάς, Κουτρούμπας Βασίλειος, Θοδωρής Πετρόπουλος, Λεόπουλος Αλέξανδρος, Καλαντζής Χαράλαμπος, Αμάραντος Αναστάσιος, Άγγελος Μπέκας.

Η θέση όπου έχει αναλάβει ο καθένας στο νέο Δ.Σ. είναι η εξής:

Μπόκιας Γεώργιος και Κουτρούμπας Βασίλειος Προέδροι όπου ο καθένας θα κάνει έξι μήνες θητεία στο Δ.Σ. με τον κ. Μπόκια να είναι ο πρώτος που θα αναλάβει τα  ηνία της ομάδας. Γραμματέας θα είναι ο κ. Χαράλαμπος Καλαντζής. Ταμίας ο κ. Πεπόνης Θωμάς. Γενικός Αρχηγός της ομάδας θα είναι ο κ. Αναστάσιος Αμάραντος. Οι κ. Θοδωρής Πετρόπουλος, Λεόπουλος Αλέξανδρος και Άγγελος Μπέκας θα είναι μέλη του Δ.Σ..

Ενώ το προπονητικό κομμάτι θα αναλάβει ο κ. Άγγελος Μπέκας.

 

Τον λόγο είχε ο κ. Πετρόπουλος Θεόδωρος πρώην Πρόεδρος του Πας Πρέβεζα 2016 όπου είπε τα εξής: «Έχουν σκοπό να ανεβάσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει. Και για μένα σαν πρώτος στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδο της ομάδας στην ΄Γ Εθνική.

Θέλουμε να γυρίσουμε οπωσδήποτε σελίδα είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν μερικοί. Για κάποιους οι οποίοι με κρίνανε έτυχα σε δύσκολες στιγμές,  έκανα μόνος διοίκηση πέρυσι. Φέτος ήμουν με δυο- τρία άτομα έκανα και τον Πρόεδρο δεν ήθελα ποτέ να στέκομαι σε αυτήν την θέση γιατί ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει ένα ηθικό βάρος και ειδικά είναι ένα μεγάλο καράβι που η δικιά μου πλάτη δεν μπορεί να το σηκώσει.

Βλέπω νέα παιδιά τα οποία έχουν την όρεξη και την διάθεση και πρέπει να τα βοηθήσουμε όλοι μαζί να πάρουν τον ΠΑΣ Πρέβεζα και να τον πάνε εκεί που του ανήκει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους, αυτούς που συμπαραστάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια με τις χορηγίες τους και πάλι θα τους έχουμε δίπλα μας. Αυτό που θέλω είναι πάλι να μην ξεκινήσουμε τα σχόλια γιατί ήρθε ο ένας γιατί ήρθε ο άλλος γιατί ο ΠΑΣ Πρέβεζα δεν είναι δική μου ομάδα αλλά είναι ομάδα της πόλης και πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε να φτάσει εκεί που ανήκει στην ΄Γ Εθνική».

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό τα όσα δήλωσε ο κ. Πετρόπουλος.

Ο νέος Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Μπόκιας δήλωσε: «Καταρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την διαδικασία. Προέκυψε ένα νέο Δ.Σ. για την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα όπου καταλαβαίνουμε όλοι τι βάρος είναι αυτό για τις πλάτες μας και αν δεν το ξέραμε δεν θα είμασταν σήμερα εδώ.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε το νέο Δ.Σ. της ομάδας και θέλουμε να προσφέρουμε πράγματα σε αυτήν την πόλη, σε αυτή την ομάδα. Αυτή η ομάδα σημαίνει πάρα πολλά και ξέρουμε τι σημαίνει και θα προσπαθήσουμε όλα αυτά που θέλουμε αλλά και αυτά που θέλει ο κόσμος να πετύχουμε και να τα κάνουμε πράξη.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μια ομάδα κάποιων ανθρώπων που όλοι μαζί με την αγάπη μας για την ομάδα θελήσαμε να ασχοληθούμε και να κάνουμε μια αλλαγή για το καλό της ομάδας σε πολλά επίπεδα. Σε διοικητικό, αγωνιστικό και  σε οικονομικό ενδεχομένως και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα που έχει ανάγκη αυτή η ομάδα για να πάει μπροστά. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σήμερα και είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι,  όλοι μαζί πρέπει να πετύχουμε και θεωρούμε ότι δεν είμαστε μόνο οι οχτώ που είμαστε εδώ  αλλά έχουμε όλη την πόλη μαζί. Θεωρούμε ότι έχουμε όλους αυτούς που αγαπάνε τον ΠΑΣ Πρέβεζα, που τον έχουν στηρίξει που είναι μαζί στα δύσκολα χρόνια και θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να φέρουν δίπλα μας.

Ο κόσμος θα έρθει δίπλα μας γιατί αγαπάει την ομάδα και περιμένει να δει κάτι καλό, αυτό το καλό εμείς με πρώτη μέρα σήμερα θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Είναι μια συλλογική προσπάθεια επαναλαμβάνω δεν είναι μια μεμονωμένη προσπάθεια ενός ανθρώπου. Είμαστε κάποιοι άνθρωποι που αγαπάμε την ομάδα και οι οποίοι θέλουμε να βοηθήσουμε να οργανωθεί καλύτερα η ομάδα και να βρει τους στόχους της.

Θεωρούμε ότι δεν επιτυγχάνονται όλα μόνο μέσα από το χρήμα αλλά επιτυγχάνονται και πολλά πράγματα μέσα από την διοργάνωση και την σωστή διοίκηση. Αυτό εμείς είναι το πρώτο που θέλουμε να κάνουμε, να δώσουμε υγεία διοικητική σε αυτήν την ομάδα για να την αγαπήσει ο κόσμος.

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση σήμερα στην ομάδα είναι δύσκολη αλλά εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τι έχει συμβεί στο παρελθόν και σήμερα είναι 9 Ιουνίου 2017 και μας ενδιαφέρει η 10η Ιουνίου δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε χθες και το τι έχει συμβεί έως σήμερα στην ομάδα. Γνωρίζουμε την κατάσταση αυτήν και θέλουμε να την αλλάξουμε. Ο πραγματικός στόχος της ομάδας επειδή πολλοί λένε διάφορα είναι η διοικητή αναδιοργάνωση της ομάδας, με το να μπει μια συγκεκριμένη σειρά και τάξη και θα έρθουν και τα υπόλοιπα όπως αγωνίστηκα αλλά και ο κόσμος στο γήπεδο».

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό τα όσα είπε ο κ. Μπόκιας.

Στη συνέχεια τον λόγο είχε ο κ. Κουτρούμπας όπου ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν χθες στην γενική συνέλευση και τόνισε τα εξής: «Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, μια παρέα και έχουμε βρεθεί αρκετές φορές και έχουμε πει ότι αν ο κόσμος μας εκλέξει θα θέλουμε να αναλάβουμε αυτό το δύσκολο κομμάτι που λέγεται ΠΑΣ Πρέβεζα και αυτό προκύπτει από την αγάπη μας όχι μόνο από τον ΠΑΣ Πρέβεζα αλλά για την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο της Πρέβεζας, που τα τελευταία χρόνια βλέπεται σε σύγκριση και με διπλανούς Νομούς είναι σε μια δυσχερέστερη μοίρα.

Άρα όλη η προσπάθεια ξεκίνησε από την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και να μπορέσουμε το τοπικό ποδόσφαιρο και την ομάδα που βασικά εκπροσωπεί την πόλη να της δώσουμε μια ώθηση παραπάνω. Όπως είπε και ο Γιώργος πρώτος στόχος μας είναι να κάνουμε κάτι διοικητικά και οργανωτικά και από εκεί πέρα πιστεύω ότι αυτό το ξεκίνημα θέλει χρόνο και προσπαθήσαμε να κερδίσουμε χρόνο και αυτό κάναμε πριν γίνει η γενική συνέλευση όπου καθορίστηκε και το πόστο του καθενός αλλά με την άποψη του καθενός στο Δ.Σ. θα μετράει το ίδιο και όλοι το ίδιο θα είμαστε.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό τα όσα δήλωσε ο κ. Κουτρούμπας.

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Κούρκουλας

 

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.