Δεν φαντάζεστε πώς πληρώνουν τον καφέ στην Βόρεια Ελλάδα! Και πού να ‘ρθει κι ο νέος φόρος…

Πρωτοπορούν στην Πτολεμαΐδα για μία ακόμα φορά. Χαμός στο διαδίκτυο με την πινακίδα καφενείου που έχει τιμές για τον καφέ σε είδος. Μάλιστα, στο τέλος αυτού του ιδιαίτερου τιμοκαταλόγου οι τιμές αλλάζουν βάζουν του τί έχει ψηφίσει ο πελάτης στις τελευταίες εκλογές.

timokatalogos1

Πέραν από το χιουμοριστικό του πράγματος, αυτό που φαίνεται είναι ότι οι αυξήσεις σε βασικά ήδη μας επιστρέφουν πίσω στην εποχή της ανταλλακτικής οικονομίας. Ειδικότερα, ο νέος φόρος στον καφέ που θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου του 2017 κάνει το αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων…είδος πολυτελείας.

Η επαρχία θα πονέσει περισσότερο από τα αστικά κέντρα. Με την συνεχή επιβολή νεών φόρων, τον αυξημένο ΕΝΦΙΑ για τους αγρότες, την αύξηση του ΦΠΑ αλλά και την γενικότερη αύξηση στις τιμές των πρώτων υλών, ο νέος φόρος που θα ισχύσει στον καφέ μαζί με άλλα αγαθά από την 1η Ιανουαρίου του 2017 «τινάζει την μπάνκα στον αέρα». Όπως πολλοί διαπιστώνουν, μετά από τις οικονομίες, τα νέα μέτρα, όπως αυτό του καφέ επιβάλλουν έναν καθημερινό φόρο, έναν ΕΝΦΙΑ της καθημερινότητας που κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει. Για αυτό ακριβώς το λόγο, ο ανταλλακτικός τιμοκατάλογος στο καφενείο της Πτολεμαΐδας καταγράφει το πως αισθάνονται οι πολίτες στην περιφέρεια.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.