ΔΑΚ Πρέβεζας: 7 Αγώνες μπάσκετ για τη Νικόπολη, οι 6 εντός έδρας.

Το «πάρτι» αρχίζει από το Σάββατο 15/11, 15:00, η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα προμίνι της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ (παιδιά γεννημένα το 2002), αγωνίζεται με την αντίστοιχη του Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ.

Στη συνέχεια (17:00), η ομάδα αντρών της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ, εκμεταλλευόμενη το ότι δεν υπάρχει επίσημη αγωνιστική, δίνει φιλικό αγώνα με τον ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ.

Αμέσως μετά (19:00), η επίσης πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα κορασίδων της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ, αγωνίζεται με την αντίστοιχη της ΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, με την οποία συγκατοικεί στην 1η θέση.

Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στις 4 το απόγευμα (16:00), στο ουδέτερο κλειστό γυμναστήριο του Αγρινίου, η ομάδα εφήβων της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ αντιμετωπίζει, στον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ αγώνα (νοκ άουτ) της οργάνωσης, την ομάδα εφήβων του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

Την Κυριακή 16/11 και ώρα 17:00, η επίσης πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα παίδων της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ, αγωνίζεται με την αντίστοιχη της ΔΟΞΑΣ – ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ.

Τη Δευτέρα 17/11, θα γίνει προπόνηση επίλεκτων κορασίδων της περιοχής από τον ενωσιακό προπονητή Νίκο Δουβίτσα.

Συμμετέχουν 3 αθλήτριες της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ (Ιωάννα Σακκά, Εύα Ροντογιάννη, Στέλλα Αναγνώστου).

Στη συνέχεια θα γίνουν 2 αγώνες επίλεκτων αγοριών από την ΕΣΚΑΒΔΕ (7 νομοί : Αιτωλοακαρνανίας, Λευκάδας, Πρέβεζας, Άρτας, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας).

Στις 3 θ’ αγωνιστούν παιδιά γεννημένα το 2000 σε αναμέτρηση ΒΟΡΡΑΣ – ΝΟΤΟΣ (στην ομάδα του ΝΟΤΟΥ συμμετέχουν 3 αθλητές της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ. Οι Άγγελος Μπακάλης, Αλέξανδρος Σίσκας, Κωνσταντίνος Δόνος και προπονητής της ομάδας ο «δικός μας» Σπύρος Πολίτης).

Στις 5 θ’ αγωνιστούν παιδιά γεννημένα το 2001 επίσης σε αναμέτρηση ΒΟΡΡΑΣ – ΝΟΤΟΣ (στην ομάδα του ΝΟΤΟΥ συμμετέχουν 2 αθλητές της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ. Οι Χρήστος Μπέλλος, Γιώργος Σουλιώτης).

Ελάτε στο κλειστό γυμναστήριο να επικροτήσετε με την παρουσία σας τη δουλειά που γίνεται στη ΝΙΚΟΠΟΛΗ σ’ όλες τις ηλικίες από τους προπονητές της Κώστα Παπίρη, Θεόφιλο Λιόντο, Σπύρο Πολίτη και Θοδωρή Ροντογιάννη.Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.