Δ. Πρέβεζας: Σε δημόσια διαβούλευση το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων

Ο Δήμος Πρέβεζας καταρτίζει το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων. Τα ΤΣΔ των Δήμων εντάσσονται στη νέα πολιτική διαχείρισης αποβλήτων που διαγράφεται τόσο σε εθνικό όσο και περιφερειακό επίπεδο και έχει ως κύριο στόχο η διαχείριση του μεγαλύτερου μέρους των αποβλήτων να γίνεται στο επίπεδο του Δήμου , με συνέπεια τη δραστική μείωση των αποβλήτων που παραμένουν σε σύμμεικτη μορφή και οδηγούνται σε επεξεργασία και σε τελική διάθεση. Σκοπός του παρόντος Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων είναι να χρησιμοποιηθεί ως κείμενο αναφοράς για τα επόμενα έτη και να προδιαγράψει τη γενική εικόνα και τις κατευθύνσεις για την πολιτική που θα ακολουθηθεί στο Δήμο Πρέβεζας.
Ο Δήμος Πρέβεζας επιθυμώντας τη συμβολή όλων στο έργο της κατάρτισης του Τοπικού Σχεδίου, το θέτει σε δημόσια διαβούλευση με σκοπό τη συλλογή προτάσεων, διορθώσεων και τροποποιήσεων από πολίτες και φορείς.

Το πλήρες κείμενο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις παρατηρήσεις τους έως την 14 Απριλίου 2016  στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@1485.syzefxis.gov.gr

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23924 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.