Χρήστος Παπάζογλου στον Prisma 91,6: Η Περιφέρεια Ηπείρου αποτελείται από τέσσερις πρώην νομούς. Δεν μπορεί να είναι ένας και μισός όταν μιλάμε για Τουριστική Προβολή

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma  91,6 για τα δυσβάστακτα βάρη που καλείται να τραβήξει ο ελεύθερος επαγγελματίας.

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες παλεύουν με τα θηρία για να επιβιώσουν, λέγοντας ότι δεν μπορεί να μπει στο μυαλό ανθρώπων που πιθανότατα δεν έχουν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους, καθώς ούτε  γνωρίζει αν έχουν πετύχει στον τομέα τους.

Όπως ανέφερε  για να προχωρήσει μπροστά η πολύπαθη ελληνική επιχειρηματικότητα, οι κυβερνώντες θα πρέπει να καταλάβουν ότι για να βοηθήσουν επιχειρήσεις θα πρέπει τουλάχιστον να τις αφήσουν να δουλεύουν .

Ο κύριος Παπάζογλου αναφέρθηκε στις κοινές δράσεις που σκοπεύει να κάνει το Επιμελητήριο  με όλους τους φορείς ενώ υπογράμμισε ότι στον κοινό αγώνα πρέπει να συμμετέχουμε όλοι,  φέρνοντας  για παράδειγμα ότι δεν μπορεί  να είναι κλειστά  τα εμπορικά καταστήματα και να λειτουργούν για παράδειγμα οι καφετέριες.

Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να έχουν όλοι κοινή συνείδηση ωραία τα λόγω απεργία και ο άλλος πηγαίνει και κάθεται στην καφετέρια αυτό δεν θεωρείται απεργία,κατέληξε.

Στο ερώτημα αν τονώθηκε η αγορά της Άρτας από τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου  χωριού ο κύριος Παπάζογλου ανέφερε ότι δεν το επισκέφτηκε καν, λέγοντας ότι κάποιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται σε συνδυασμό με όλους τους φορείς, καθώς  πρέπει να έχουν την αποδοχή και τη συμμετοχή όλων.

Ο ίδιος μάλιστα υπογράμμισε ότι μπορεί περίπου 7000 άτομα να το  επισκέφθηκαν ωστόσο αναρρωτήθηκε αν μπήκε ξένο χρήμα στην πόλη, όπως το Κάστρο των Ξωτικών στα Τρίκαλα.

Αυτές  οι εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται είτε στην Άρτα είτε στη Πρέβεζα με στόχο να προσελκύουν ξένο κόσμο στην περιοχή φέρνοντας μάλιστα για παράδειγμα τα Ιωάννινα τα οποία αύξησαν τα έσοδα τους σε μεγάλο βαθμό με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

“Τι να τι να τις κάνουμε τις εκδηλώσεις όταν ανακυκλώνουν τον ίδιο κόσμο?,  υπογράμμισε, λέγοντας ότι  τα Γιάννενα πήγαν μπροστά γιατί έχουν τις κατάλληλες υποδομές,  αφήνοντας αιχμές και για την τουριστική προβολή της Ηπείρου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε την μερίδα του Λέοντος  παίρνουν τα Γιάννενα, κρατώντας αποστάσεις από την ικανοποίηση του Στράτου Ιωάννου για την Τουριστική Προβολή Πρέβεζας.

Ο ίδιος μάλιστα ζήτησε να πάρουμε τα στοιχεία από τους ξενοδόχους για να δούμε που έγινε η προβολή εκτός από τα Γιάννενα και άλλη μία περιοχή, όπως είπε.

Κλείνοντας την παρέμβασή του ο κύριος Παπάζογλου υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρχει μαζική συμμετοχή από όλους τους φορείς για ένα ομαδικό  αποτέλεσμα λέγοντας ότι η περιφέρεια Ηπείρου αποτελείται από τέσσερις πρώην νομούς και όχι από έναν και μισό ο οποίος προβάλλεται συνεχώς.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22766 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.