Χριστίνα Συγκούνα: Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πρέβεζας με τον συνδυασμό «Ήπειρος Όλον» του Δημήτρη Δημητρίου

 Η Ήπειρος είναι ανάμεσα στις φτωχότερες περιφέρειες της Ελλάδας και γενικότερα της Ευρώπης παρά τα πολλαπλά της αναπτυξιακά πλεονεκτήματα.

Στα χρόνια της κρίσης, η κατάσταση επιδεινώθηκε με τους δείκτες να δείχνουν επίπεδα φτώχιας και ανεργίας σημαντικά ψηλότερα από το μέσο εθνικό όρο.

 Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που με ώθησε να συμμετέχω στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό «Ηπειρος Ολον» του Δημήτρη Δημητρίου, πιστεύοντας στο σχέδιό του για την βελτίωση της κατάστασης στη Περιφέρεια και του Νομού Πρεβέζης ειδικότερα.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Πρέβεζα, γνωρίζω καλά τις αδυναμίες και τις δυνατότητες του Νομού.

Κρίσιμα μέτρα για την ανάπτυξή του εκτιμώ ότι είναι η αύξηση και η ποιοτική αναβάθμιση των τουριστικών κλινών, η αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του αεροδρομίου και του εμπορικού λιμένα που θα συμβάλουν ιδιαίτερα στην προσέλκυση επενδύσεων στον δευτερογενή και τον τουρισμό, καθώς και η ενίσχυση του αγροτικού τομέα.

Πρωταρχικής σημασίας είναι η βελτίωση των υπηρεσιών υγείας, ειδικότερα ο καλύτερος εξοπλισμός του νοσοκομείου και η πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

 Τέλος, η ανάδειξη του πλούσιου φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος και η οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων θα συμβάλουν τόσο στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όσο και στην αναβάθμιση των πολιτιστικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Από πολύ νέα έχω έρθει σε επαφή με τα προβλήματα του τοπικού μικρομεσαίου επιχειρηματία, ιδιαίτερα στο χώρο της ένδυσης όπου ενεργοποιούνταν η οικογένεια μου και τώρα εγώ η ίδια, έχοντας αποκτήσει προσωπική εμπειρία για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Πιστεύω ότι η Περιφέρεια με τις αρμοδιότητες και τους πόρους που διαθέτει στον σχεδιασμό και την εφαρμογή αναπτυξιακών προγραμμάτων και μέτρων, μεταξύ άλλων και στον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπισή τους.

 Χωρίς να προσβλέπω σε πολιτικά οφέλη καθώς δεν είμαι πολιτικός, φιλοδοξία μου είναι να συνεισφέρω σε αυτόν τον τομέα, αξιοποιώντας τις επαγγελματικές εμπειρίες και τις γνώσεις μου στο management από τις σπουδές μου στο Deree και στο εξωτερικό.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΓΚΟΥΝΑ
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2451 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.