Χριστίνα Συγκούνα: “Θέλουμε μια νέα σελίδα για το νομό μας”

Το να συμμετέχει στη πολιτική ένας ελεύθερος επαγγελματίας, κατεβαίνοντας μάλιστα και στις εκλογές, δεν είναι ούτε τόσο απλό, ούτε τόσο εύκολο σε μια εποχή κρίσης που απαιτεί όλο τον χρόνο και την μέριμνά του για να σταθεί στην αγορά.

Αμα είσαι γυναίκα, με τις επιπλέον υποχρεώσεις του φύλου σου, ίσως και κάποιες διακρίσεις σε βάρος σου, τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα. Ωστόσο, η απογοήτευση και ο θυμός μου για την οικονομική και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα και ειδικότερα στην Ήπειρο, αλλά κυρίως οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες μου, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, για την αναγέννηση του νομού ήταν μεγάλη πρόκληση.

Ετσι αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα στις εκλογές της Περιφέρειας με το «Ηπειρος Όλον και τον Δημήτρη Δημητρίου.

Αναρωτιέμαι αν μας αρέσει η στασιμότητα του νομού μας;

Αν θέλουμε να είμαστε ο φτωχός συγγενής της Ηπείρου;

Αν μπορούμε να ανεχθούμε περισσότερο την αδιαφορία και την αλαζονεία του νυν περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη;

Συμπολίτες μου, μας κούρασαν τα παχιά λόγια και οι υποσχέσεις του, το έργο και τη συμπεριφορά του την γνωρίσαμε για χρόνια.

Θέλουμε μια νέα σελίδα για το νομό μας.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΓΚΟΥΝΑ
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1424 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.