Χριστίνα Συγκούνα: Προτείνουμε Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας που θα στηρίξει την οικογένεια, το παιδί, τους ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία και ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες…

Στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη μέση ελληνική οικογένεια, συγκεκριμένα στην Ήπειρο, το μέσο εισόδημα ανέρχεται για το 2018 σε 11.800 ευρω περίπου.

Στην αρνητική πρωτιά της φτώχειας, της μειωμένης αγοραστικής δύναμης και της ανέχειας, ο ρόλος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας ειναι πιο κρίσιμος και νευραλγικός για την εξασφάλιση υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας για τη στήριξη και προστασία των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Προτείνουμε Διεύθυνση Κοινωνικής Μεριμνας που θα στηρίξει την οικογένεια, το παιδί, τους ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία και ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες με κονδύλια, τόσο κοινοτικά όσο και από κεντρικούς αυτοτελείς πόρους.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΓΚΟΥΝΑ
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

 

 

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1434 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.