Χρυσόστομος: Ευχαριστώ όσους έτρεξαν και υπερέβησαν τους εαυτούς τους για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο – Τελέστηκε η Θεμελίωση του Νέου Ιερού Ναού των Αγ. Αποστόλων (Φώτο-βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου 2016 και ώρα 18:00 η τελετή θεμελίωσης του Νέου Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη  Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου.

telestikeithemeliosi (4)

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο βουλευτής του Ν. Πρέβεζας με την Ν.Δ. κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Αθλητισμού κ. Περικλής Βασιλάκης, ο  Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης αλλά και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δ. Πρέβεζας και φορείς της Πρέβεζας  με αρκετούς πολίτες να στηρίζουν αυτήν την επιθυμία των κατοίκων της περιοχής που πλέον παίρνει σάρκα και οστά.

telestikeithemeliosi (7)

Μετά την λειτουργία τον λόγο είχε ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος όπου αναφέρθηκε στην επιθυμία των κατοίκων της περιοχής να φτιαχτεί ο καινούργιος Ναός, κάνοντας μια αναφορά στον παλαιό Ναό όπου λόγω του εδάφους έχει γκρεμιστεί ο μισός ενώ στην συνέχεια α ευχαρίστησε όσους συντέλεσαν  για να γίνει η ανέγερση του νέου Ναού αλλά πιο πολύ τους ανθρώπους όπου όπως τόνισε ο Μητροπολίτης «έτρεξαν και υπερέβησαν εαυτούς για να φτάσουμε σήμερα σε αυτό το σημείο».

telestikeithemeliosi (25)

Στην συνέχεια το λόγο είχε ο κ. Χαράλαμπος Γκανάλας, εκ μέρους του Συλλόγου Αγίων Αποστόλων Πρέβεζας όπου όπως τόνισε ο Σύλλογος έγινε γι’ αυτόν τον σκοπό ώστε να γίνει η ανέγερση του Ναού και ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη που τέλεσε την τελετή θεμελίωσης του Ναού αλλά και τους κατοίκους της περιοχής όπου με διάφορους τρόπους βοήθησαν να φτάσει σε αυτό το σημείο ο Ναός.

Δείτε βίντεο με απόσπασμα της τελετής αλλά και τις δηλώσεις τόσο του Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομου όσο και του κ. Γκανάλα.

Ακολούθησε χορευτική εκδήλωση από τα χορευτικά των πολιτιστικών συλλόγων του Αγίου Θωμά και του Νεοχωρίου.

telestikeithemeliosi (1) telestikeithemeliosi (2) telestikeithemeliosi (3) telestikeithemeliosi (4) telestikeithemeliosi (5) telestikeithemeliosi (6) telestikeithemeliosi (7) telestikeithemeliosi (8) telestikeithemeliosi (9) telestikeithemeliosi (10) telestikeithemeliosi (11) telestikeithemeliosi (12) telestikeithemeliosi (13) telestikeithemeliosi (14) telestikeithemeliosi (15) telestikeithemeliosi (16) telestikeithemeliosi (17) telestikeithemeliosi (18) telestikeithemeliosi (19) telestikeithemeliosi (20) telestikeithemeliosi (21) telestikeithemeliosi (22) telestikeithemeliosi (23) telestikeithemeliosi (24) telestikeithemeliosi (25) telestikeithemeliosi (26) telestikeithemeliosi (27) telestikeithemeliosi (28) telestikeithemeliosi (29) telestikeithemeliosi (30) telestikeithemeliosi (31) telestikeithemeliosi (32) telestikeithemeliosi (33) telestikeithemeliosi (34) telestikeithemeliosi (35) telestikeithemeliosi (36) telestikeithemeliosi (37) telestikeithemeliosi (38) telestikeithemeliosi (39) telestikeithemeliosi (40)Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.