Χωρίς να εφημερεύει αναισθησιολόγος για 11 ημέρες μέσα στον Αύγουστο θα μείνει το νοσοκομείο της Πρέβεζας!

Χωρίς να εφημερεύει αναισθησιολόγος για 11 ημέρες μέσα στον Αύγουστο θα μείνει το νοσοκομείο της Πρέβεζας!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PrevezaToday.gr σε σχετικό έγγραφο της διοίκησης του Νοσοκομείου Πρέβεζας επισημαίνεται στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια  ότι θα πρέπει να μεριμνήσει ώστε στις 11 ημέρες  3, 6, 8, 9, 20, 22, 23, 25, 28, 29, 30 Αυγούστου να μην αποστέλλονται περιστατικά ασθενών που χρειάζονται αναισθησιολόγο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας:

Για το ζήτημα είχαν κάνει αναφορά στη συνέντευξη τύπου που είχαν δώσει πριν λίγες μέρες οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο όπου ο διευθυντής του τμήματος κ. Β. Παππάς μιλήσει για σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην στελέχωση καθώς το Νοσοκομείο έχει μείνει με δυο μόνο αναισθησιολόγους.

Πάντως δυστυχώς παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης ούτε η διοίκηση, ούτε η 6η ΥΠΕ δεν έκαναν κάποια κίνηση προς την κατεύθυνση της λύσης των κρίσιμων θεμάτων του νοσοκομείου της Πρέβεζας. Πρέπει να αναφερθεί δε ότι και σε πολιτικό επίπεδο ο τοπικός κυβερνητικός βουλευτής κ Γιαννάκης δεν έχει πάρει οποιαδήποτε πρωτοβουλία για την λύση των ζητημάτων του νοσοκομείου παρά τα σημαντικά προβλήματα που έχουν επισημανθεί.

 


Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2893 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.