Χωρίς εφημερεύοντα χειρουργό και πάλι το Νοσοκομείο Πρέβεζας – Ο Στρατής Βουγέλλης στον Prisma 91,6

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, αυτή τη φορά με ελλείψεις στο Χειρουργικό τμήμα το οποίο δε θα κάνει εφημερίες για 2 εβδομάδες τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα όπως τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων Στρατής Βουγέλλης στον Prisma το νοσοκομείο (που καλύπτει μια περιοχή που περιλαμβάνει την Πρέβεζα , τη Λευκάδα και τη ΒΔ Αιτωλοακαρνανια) από σήμερα 7 Ιανουαρίου έως 13 Ιανουαρίου και από 22 Ιανουαρίου έως 28 Ιανουαρίου ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ.

Στο Νοσοκομείο υπάρχουν αυτή τη στιγμή εν ενεργεία δυο ειδικευμένοι γενικοί χειρουργοί, κανένας ειδικευόμενος χειρουργικής. Να επισημάνουμε ότι το ΓΝ Πρέβεζας έχει υποβάλει αίτημα για τοποθέτηση έστω άμεσα ενός επικουρικού γενικού χειρουργού το οποίο δεν έχει απαντηθεί.

Επίσης τις τελευταίες ημέρες και με την έντονη βροχόπτωση πρέπει να αναφέρουμε ότι παρά τις εργασίες για μόνωση του κτιρίου που έγιναν υπήρχαν σημεία που…. «έσταζαν νερά» ωστόσο όπως τόνισε και ο κ Βουγέλλης το έργο δεν έχει παραδοθεί ακόμη οπότε και με τις παρεμβάσεις των υπηρεσιών και του εργολάβου το πρόβλημα θα αποκατασταθεί.

kouvades

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22708 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.