Χωρίς αποτέλεσμα η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Μύτικα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου 2016 και ώρα 20:00 στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Μύτικα με θέμα τις εκλογές για εκλογή νέου Δ.Σ. της ομάδας αλλά και την παράδοση και παραλαβή από το υπάρχων Δ.Σ..

syneleyshaomutkaxorisapotelesma (1)

Αν και υπήρξαν αρκετοί στην γενική συνέλευση δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν οι εκλογές, θέτοντας νέα ημερομηνία για την ανάδειξη αλλά και παραλαβή της ομάδας.  Το παλιό Δ.Σ. της ομάδας αποχώρησε από τα καθήκοντα του, με την ομάδα να έχει καλυμμένες όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της και όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Ηλίας Κατωγιάννης «το νέο Δ.Σ. που θα αναλάβει θα έχει μόνο την διαιτησία ως έξοδο εφόσον η ομάδα αυτήν την στιγμή έχει τα πάντα από θέμα υλικό αλλά και καμία οικονομική υποχρέωση».

Μέχρι αυτή την στιγμή το μόνο όνομα που φάνηκε να θέλει να προβεί στην παραλαβή της ομάδας είναι ο κ. Ιωάννης Ντίτσος.

syneleyshaomutkaxorisapotelesma (2)

Στη γενική συνέλευση υπήρξαν και τοποθετήσεις από τον Πρόεδρο κ. Κατωγιάννη αλλά και από τον πρώην προπονητή της ομάδας κ. Νίτσα στο θέμα όπου είχε δημιουργηθεί μεταξύ  του Δ.Σ. και του προπονητή στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος 2015-2016 αφήνοντας και οι δυο έξω τις παρεξηγήσεις όπου έγιναν τότε και κοιτώντας μόνο το μέλλον της ομάδας.

Ακόμα δεν έχει αναφερθεί η ημερομηνία της νέας Γενικής συνέλευσης αλλά και των εκλογών που θα γίνουν για το μέλλον της ομάδας.Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.