Χαρμόσυνα νέα για τον Κώστα Μπάρκα – Περιμένει το πρώτο του παιδί!

Ευχάριστα νέα για τον υφυπουργό Εργασίας και υποψήφιο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας καθώς περιμένει το πρώτο του παιδί, ένα κοριτσάκι! 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βίβιαν Μπενέκου στην εφημερίδα Espresso:  “Έρχονται γεννητούρια για τον Υφυπουργό Εργασίας και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, ο οποίος περιμένει το πρώτο του παιδί, ένα κοριτσάκι. 
Πριν από λίγο καιρό και στο “πικ” του προεκλογικού αγώνα ο υποψήφιος βουλευτής έμαθε με ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο τηλεφώνημα στο υπουργικό του γραφείο ότι θα γίνει πατέρας.  Η χαρά του ήταν απερίγραπτη, όπως περιγράφουν οι συνεργάτες του, καθώς, εκτός από υποψήφιος βουλευτής, έγινε και υποψήφιος μπαμπάς.
Σιγά σιγά μαθαίνουν τα νέα οι συμπατριώτες του και τρέχουν να του ευχηθούν. Ο Κώστας Μπάρκας, που είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Αναστασία Παπαϊωάννου, είχε χθες γενέθλια του και από τους πρώτους που του ευχήθηκαν ήταν ο πρωθυπουργός και φίλος του Αλέξης Τσίπρας”. 

Ο υπουργός σε επικοινωνία που είχαμε μας επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα!

Ευχόμαστε στο ζευγάρι με το καλό να δεχθούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους! Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3347 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.