Αύριο Σάββατο 09/03 η μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου – Ο Θ. Τσούνης στον Prisma

Την Τρίτη 5/3 στις 12 καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” ήταν ο Θωμάς Τσούνης.

O Θωμάς Τσούνης είναι μέλος του Κομιτάτου Πρέβεζας και ψυχή της διοργάνωσης. Μαζί με τον πρωτοπόρο Σπύρο Πλέουρα, τον Χρήστο Λούπα, τον Γιώργο Μάστορα , τον Σπύρο Παπαδιώτη, τον Κώστα Βλάχο ή αλλιώς γνωστό σε όλους ως “Σαραβάκο”, τον Στέλιο Παπαδία, τον Σπύρο Κόκκαλη και τα άλλα παιδιά της πόλης της Πρέβεζας, τρέχουν με την ψυχή τους και διοργανώνουν όντας μέλη του κομιτάτου την μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση. Το κομιτάτο διοργανώνει την μεγαλύτερη αποκριάτικη παρέλαση στην Β. Δυτική Ελλάδα, δίνοντας άλλο τόνο στην πόλη της Πρέβεζας τις ημέρες της αποκριάς.

Συζητήσαμε μαζί του αναλυτικά για την μεγάλη Παρέλαση του Σαββάτου η οποία όπως μας ενημέρωσε ο κ. Τσούνης θα ξεκινήσει από τα παλιά ΚΤΕΛ στην λεωφόρο Ειρήνης, και έχει οριστεί ώρα συνάντησης στις 5:00 μ.μ για τα γκρουπ. Η Παρέλαση 7 μ.μ θα έχει φύγει. Επιπρόσθετα κουβεντιάσαμε για το βάρος της διοργάνωσης και για το μεγαλύτερο καρναβάλι σε Πρέβεζα και Αιτωλοακαρνανία που έχει γίνει είδη θεσμός. Ο κ. Τσούνης στάθηκε στο γεγονός του καλού κλήματος που επικρατεί μεταξύ των διοργανωτών, το όποιο είναι το κυρίαρχο συστατικό επιτυχίας. ”’Αλώστε την ιστορία την γράφουν οι παρέες”.

Τέλος επισήμανε το μέγεθος των γκρουπ από άποψη συμμετοχών, την φετινή βοήθεια του Δήμου και της Περιφέρειας καθώς και την μεγαλύτερη βοήθεια που πρέπει να παρέχουν τα καταστήματα της πόλης. Ο κ. Τσούνης κλείνοντας ευχήθηκε καλή αποκριά σε όλους τους συμπολίτες μας και τους κάλεσε να αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις στην πόλη , για να πάει λίγο πιο μπροστά ο τόπος, και να παρελάσουν στην μεγάλη γιορτή καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε” είναι διαφορετικό να παρελάσεις και να διαφορετικό να μένεις απλά θεατής”.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24056 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.