‘Αρης Ραβανός στον Prisma 91,6: “Καλά είναι να νέα σήματα των κομμάτων, οι πολίτες όμως περιμένουν λύσεις στα καθημερινά τους προβλήματα”


Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο δημοσιογράφος Άρης Ραβανός.

Αναφερόμενος στο νέο λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να το κατάλαβε, το θέμα είναι να το καταλάβει και ο κόσμος, ο μέσος ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι ο ίδιος προσωπικά άργησε να καταλάβει τι συμβολίζει.

Το νέο λογότυπο έχει επτά σχήματα, ο αριθμός επτά είναι συμβολικός από τα αρχαία χρόνια, κάποιος μπορεί να κάνει διάφορους συνειρμούς ο ίδιος όμως δεν ενθουσιάστηκε.

Το θέμα στα κόμματα δεν είναι μόνο τα σήματα, τα σήματα και τα ονόματα καλά είναι, τα κόμματα έχουν ισχυρά brand name και με αυτά πορεύτηκαν αυτά τα χρόνια.

«Ο πολίτης περιμένει από τα κόμματα προτάσεις για θέματα της καθημερινότητας του», ανέφερε λέγοντας ότι δεν ενδιαφέρεται για τα σήματα των κομμάτων, αυτά αφορούν μια πολύ μικρή ομάδα συμπολιτών μας που κινούνται στον χώρο της πολιτικής και επικοινωνίας, από εκεί και πέρα είναι αδιάφορο.

Πολλές φορές η επικοινωνία υπερτερεί της πολιτικής, καθώς όταν έχεις ένα brand name ισχυρό δεν το αλλάζεις και αυτό γίνεται και στα κόμματα.

Δίνοντας μια εικόνα για την πίεση που ασκείται τις τελευταίες ημέρες στις τράπεζες τις χώρας μας ο κύριος Ραβανός κάνοντας μια γενική τοποθέτηση, είπε ότι οι αγορές κινούνται με τους δικούς τους κανόνες και προσπαθούν πάντα να στέλνουν μηνύματα στο πλαίσιο που θα κινούνται διάφορες οικονομίες.

“Σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον, όταν όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα επηρεάζει τις οικονομίες, καταλαβαίνουμε πόσο εύκολα επηρεάζεται η χώρα μας η οποία πρόσφατα βγήκε από τα Μνημόνια, η οικονομία είναι ευάλωτη και αυτές οι επιθέσεις από το εξωτερικό είναι μηνύματα ότι άσχετα με το αν θέλεις να πείσεις ότι έχεις οικονομική ανεξαρτησία και ελευθερία, αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει και μπορούμε να σου δημιουργήσουμε ζήτημα, κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν ακόμα και επί κυβέρνησης Σαμαρά.”

Τις τελευταίες μέρες το χρηματιστήριο δέχεται μια κερδοσκοπική επίθεση με στόχο την δημιουργία κλίματος ανασφάλειας και μιας κατάστασης ρευστής, λέγοντας ότι καταλυτικό παράγοντα έπαιξε και το θέμα με την εταιρεία folie folie.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι παρόλες τις προσπάθειες για ισχυροποίηση του τραπεζικού μας συστήματος, παραμένει ευάλωτο και δεν είναι εύκολο να πει κανείς ότι όλα είναι ρόδινα, ωστόσο δεν είναι σε σημείο να δικαιολογεί μια τόσο μεγάλη πτώση όπως είδαμε τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με τον κύριο Ραβανό η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν έχει ακόμα τελειώσει, καθώς στο εξωτερικό γίνεται μια μεγάλη συζήτηση ότι θα επανακάμψει και αυτό μπορεί να επηρεάσει ανα πάσα ώρα την Ελληνική οικονομία και τα δεδομένα της.

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22892 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.